Od 24. do 28. 03. 2021 bo v Planici potekal FIS Svetovni pokal v smučarskih skokih. Navijanja v živo tudi letos ne bo, še vedno pa vam želimo omogočiti čim boljšo navijaško izkušnjo, našim skakalcem pa najboljšo podporo.

Vabimo vas, da si polete ogledate iz varnega zavetja vaše dnevne sobe, skupaj z našimi vrhunskimi športniki.

Zagotovite si svoje mesto med virtualnimi navijači na Zoom tribuni Planica 2021 in našim smučarskim skakalcem pokažite, da njihove dosežke v dolini pod Poncami spremljate in ko so v letu z njimi zadržujete dih ter stiskate pesti.Izpolnjen obrazec je bil poslan.

Na vaš e-poštni naslov boste dobili elektronsko sporočilo, da smo prejeli vašo prijavo. Če bo ta uspešna, boste večer pred dogodkom prejeli povezavo in navodila za dostop do virtualne tribune. Svoje mesto lahko zasedete 15 minut pred začetkom izbrane tekme.

Splošni pogoji sodelovanja na virtualnem dogodku »Virtualni dogodek Planica 2021«

Pravila sodelovanja v nagradni igri »Virtualni dogodek Planica 2021«

Sodelujte na virtualni tribuni!

Izberite, kateri dan želite sodelovati na virtualni tribuni

Četrtek, 25. 3., je že tradicionalno rezerviran za šolarje, ki bodo s svojim navijanjem zagotovo pretresli in ogreli digitalno tribuno. Pridružili pa se jim bosta tudi športni gostji, Nika Križnar in Špela Rogelj.

Šole se za sodelovanje lahko prijavijo preko e-poštnega naslova prireditve@triglav.si.Izpolnite spletni obrazec in potrdite svojo prijavo

Pred prijavo vas prosimo, da pozorno preberete pravila sodelovanja in obnašanja ter varstva osebnih podatkov v Splošnih pogojih sodelovanja na virtualnem dogodku »Virtualni dogodek Planica 2021«.


* Polje je obvezno. Osebni podatki, označeni z *, bodo uporabljeni za obveščanje v zvezi z dogodkom V Planico iz dnevne sobe in za izvajanje aktivnosti, za katere lahko prostovoljno podate privolitev v nadaljevanju. Če se ne strinjate s splošnimi pogoji, v virtualnem dogodku ne morete sodelovati.

Sodelujte v nagradni igri

Prijavite se na ZOOM tribuno Planica 2021 in sodelujte v nagradni igri »Virtualni dogodek Planica 2021«. Mogoče boste prav vi eden od 30-tih nagrajencev, ki bo prejel praktično nagrado.

Strinjanje s Pravili sodelovanja v nagradni igri »Virtualni dogodek Planica 2021« ni pogoj za sodelovanje na virtualnem dogodku V Planico iz dnevne sobe.Podaja privolitev ni pogoj za izvedbo prijave na virtualni dogodek V Planico iz dnevne sobe.

Na vaš e-poštni naslov boste dobili elektronsko sporočilo, da smo prejeli vašo prijavo.

Če bo ta uspešna, boste večer pred dogodkom prejeli povezavo in navodila za dostop do virtualne tribune. Svoje mesto lahko zasedete 15 minut pred začetkom izbrane tekme.

Število mest je omejeno, zato velja, kdor prej pride, prej navija!

Gremo navijat!
start portlet menu bar

Planica content 2 FAQ + counter

Display portlet menu
end portlet menu bar
Še do začetka prvenstva.

Pogosta vprašanja in odgovori

Zvoka na virtualni tribuni v Planici ne bomo predvajali, prenašali bomo zgolj sliko. Seveda pa lahko kljub temu vašo dnevno sobo zapolnite z navijaškimi vzkliki in zvoki raglje ter navijate tako na glas, kot so to pripravljeni sprejeti vaši sosedi.
Seveda, z njimi bo navijaško razpoloženje na virtualni tribuni še bolj pristno. Če imate iz preteklih let spremljanja smučarskih poletov v Planici kakšen navijaški pripomoček, mogoče kapo, ragljo ali pa šal, si jih le nadenite.
Cel čas tekme! Sam prenos navijanja iz aplikacije Zoom pa bo na televiziji viden na vsakega 6. tekmovalca oz. odvisno od TV hiše, ki bo predvajala prenos tekme.
V primeru morebitnih težav ali dodatnih vprašanj smo vam na voljo na e-poštnem naslovu marketing@triglav.si.

S testom pa preverite še, kako dobro zares poznate Planico.Pomembno

Obdelava v povezavi s podanimi privolitvami

V primeru, da podate privolitev za segmentirano (neposredno) trženje, vključno z oblikovanjem profila, bo lahko Zavarovalnica obdelovala tiste vaše osebne podatke, ki nam jih boste zaupali s tem obrazcem: ime, priimek in e-naslov; prav tako bo lahko Zavarovalnica za zagotovitev upoštevanja potreb in zahtev strank v skladu z zahtevami Zakona o zavarovalništvu v zvezi z distribucijo zavarovalnih produktov in glede na vrsto zavarovalnega produkta, ki ga trži, obdelovala tudi podatke o vaši starosti in/ali obsegu zavarovanosti in/ali trajanju zavarovanja. Skladno z Zakonom o zavarovalništvu sme Zavarovalnica za namen trženja obdelovati tudi podatke o spolu.

Če podate privolitev za pošiljanje podatkov družbam v Skupini Triglav s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami, Zavarovalnica le-tem lahko posreduje naslednje vaše podatke: ime, priimek in e-naslov.

Osebne podatke iz zbirk Zavarovalnice lahko za zgoraj označene namene obdelujejo tudi družbe, s katerimi ima Zavarovalnica sklenjene pogodbe o obdelovanju osebnih podatkov. Prav tako lahko Zavarovalnica, v primeru sklenjene zavarovalne pogodbe, za namen izvajanja slednje, vaše osebne podatke, ki so potrebni za izpolnjevanje dolžnosti pozavarovanja, posreduje pozavarovalnici v nadaljnjo obdelavo. Informacija o kategorijah pogodbenih obdelovalcev je dostopna v Politiki zasebnosti na spletni strani Zavarovalnice www.triglav.si.

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili v razdelku »Privolitev za obdelavo osebnih podatkov«, hrani do preklica privolitve z vaše strani. Enako velja tudi za obdelavo teh podatkov v povezanih družbah, katerim so bili, z vašo privolitvijo, osebni podatki posredovani za isti namen obdelave. Ostale osebne podatke, pridobljene v okviru sklenitve ali izvajanja zavarovalne pogodbe ali na podlagi zakona pa Zavarovalnica hrani do poteka zakonskega roka hrambe.

Posameznik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si.

Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.

Complementary Content
${loading}