Od 10. do 13. 12. 2020 bo v Planici potekalo Svetovno prvenstvo v smučarskih poletih. Navijanja v živo letos ne bo, še vedno pa vam želimo omogočiti čim boljšo navijaško izkušnjo, našim skakalcem pa najboljšo podporo.

Letos vas vabimo, da si polete ogledate iz varnega zavetja vaše dnevne sobe.

Zagotovite si svoje mesto med virtualnimi navijači na Zoom tribuni in našim orlom pokažite, da njihove dosežke v dolini pod Poncami spremljate in zanje stiskate pesti.Izpolnjen obrazec je bil poslan.

Na vaš e-poštni naslov boste dobili elektronsko sporočilo, da smo prejeli vašo prijavo. Če bo ta uspešna, boste večer pred dogodkom prejeli povezavo in navodila za dostop do virtualne tribune. Svoje mesto lahko zasedete 10 minut pred začetkom izbrane tekme.

Splošni pogoji Planica 2020

Pravila sodelovanja v nagradni igri »Vstopnice za Planico«

Sodelujte na virtualni tribuni in v nagradni igri za vstopnice za naslednjo Planico

Izberite, kateri dan želite sodelovati na virtualni tribuni:


Izpolnite spletni obrazec in potrdite svojo prijavo:

Pred prijavo vas prosimo, da pozorno preberete pravila sodelovanja in obnašanja ter varstva osebnih podatkov v Splošnih pogojih Planica 2020.


* polje je obvezno. Osebni podatki, označeni z *, bodo uporabljeni za obveščanje v zvezi z dogodkom Planica 2020 in za izvajanje aktivnosti, za katere lahko prostovoljno podate privolitev v nadaljevanju.

Če se ne strinjate s Splošnimi pogoji Planica 2020, v virtualnem dogodku ne morete sodelovati.

Sodelujte v nagradni igri

Osvojite vstopnico za kvalifikacije oz. tekmo svetovnega pokala v smučarskih skokih oz. poletih, ki bodo potekale v Planici leta 2021 ali prvih kvalifikacijah oz. tekmi, kjer bodo na prizorišču tekem Svetovnega pokala v Planici lahko neposredno prisotni gledalci.

Strinjanje s Pravili sodelovanja v nagradni igri »Vstopnice za Planico« ni pogoj za sodelovanje na virtualnem dogodku Planica 2020.


Podaja privolitev ni pogoj za izvedbo prijave na virtualni dogodek Planica 2020 niti za sodelovanje v nagradni igri, ki jo v povezavi z navedenim dogodkom organizira Zavarovalnica Triglav, d.d.

Na vaš e-poštni naslov boste dobili elektronsko sporočilo, da smo prejeli vašo prijavo.

Če bo ta uspešna, boste večer pred dogodkom prejeli povezavo in navodila za dostop do virtualne tribune. Svoje mesto lahko zasedete 10 minut pred začetkom izbrane tekme.

Število mest je omejeno, zato velja, kdor prej pride, prej navija!


Gremo navijat!

Pogosta vprašanja in odgovori

Zvoka na virtualni tribuni v Planici ne bomo predvajali, prenašali bomo zgolj sliko. Seveda pa lahko kljub temu vašo dnevno sobo zapolnite z navijaškimi vzkliki in zvoki raglje ter navijate tako na glas, kot so to pripravljeni sprejeti vaši sosedi.
Seveda, z njimi bo navijaško razpoloženje na virtualni tribuni še bolj pristno. Če imate iz preteklih let spremljanja smučarskih poletov v Planici kakšen navijaški pripomoček, mogoče kapo, ragljo ali pa šal, si jih le nadenite.
Cel čas tekme! Sam prenos navijanja iz aplikacije Zoom pa bo na televiziji viden na vsakega 6 tekmovalca oz. odvisno od TV hiše, ki bo predvajala prenos tekme.
V primeru morebitnih težav ali dodatnih vprašanj smo vam na voljo na e-poštnem naslovu marketing@triglav.si.
Prvi pogoj za sodelovanje v nagradni igri za karte za naslednjo Planico je, da se udeležite virtualne tribune. Drugi pogoj pa je, da nam za sodelovanje podate tudi svoje soglasje.

S testom pa preverite še, kako dobro zares poznate Planico.Pomembno

Obdelava v povezavi s podanimi privolitvami

V primeru, da podate privolitev za segmentirano (neposredno) trženje, vključno z oblikovanjem profila, bo lahko Zavarovalnica obdelovala tiste vaše osebne podatke, ki nam jih boste zaupali s tem obrazcem: ime, priimek in e-naslov; prav tako bo lahko Zavarovalnica za zagotovitev upoštevanja potreb in zahtev strank v skladu z zahtevami Zakona o zavarovalništvu v zvezi z distribucijo zavarovalnih produktov in glede na vrsto zavarovalnega produkta, ki ga trži, obdelovala tudi podatke o vaši starosti in/ali obsegu zavarovanosti in/ali trajanju zavarovanja. Skladno z Zakonom o zavarovalništvu sme Zavarovalnica za namen trženja obdelovati tudi podatke o spolu.

Če podate privolitev za pošiljanje podatkov družbam v Skupini Triglav s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami, Zavarovalnica le-tem lahko posreduje naslednje vaše podatke: ime, priimek in e-naslov.

Osebne podatke iz zbirk Zavarovalnice lahko za zgoraj označene namene obdelujejo tudi družbe, s katerimi ima Zavarovalnica sklenjene pogodbe o obdelovanju osebnih podatkov. Prav tako lahko Zavarovalnica, v primeru sklenjene zavarovalne pogodbe, za namen izvajanja slednje, vaše osebne podatke, ki so potrebni za izpolnjevanje dolžnosti pozavarovanja, posreduje pozavarovalnici v nadaljnjo obdelavo. Informacija o kategorijah pogodbenih obdelovalcev je dostopna v Politiki zasebnosti na spletni strani Zavarovalnice www.triglav.si.

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili v razdelku »Privolitev za obdelavo osebnih podatkov«, hrani do preklica privolitve z vaše strani. Enako velja tudi za obdelavo teh podatkov v povezanih družbah, katerim so bili, z vašo privolitvijo, osebni podatki posredovani za isti namen obdelave. Ostale osebne podatke, pridobljene v okviru sklenitve ali izvajanja zavarovalne pogodbe ali na podlagi zakona pa Zavarovalnica hrani do poteka zakonskega roka hrambe.

Posameznik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si.

Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.