Imate s seboj
res vse?
Potovanje v tujino
Za varnejši korak v tujini – da vam nepredvidljivi dogodki ne bodo v preveliko finančno breme in da vam bodo lahko v spominu ostali samo lepi trenutki.
Brez skrbi ob rezervaciji potovanja
Odpoved potovanja
Za kritje stroškov, ki jih morate povrniti organizatorju zaradi odpovedi potovanja.
Varni na vseh poteh
Mikro prevozna sredstva
Poskrbite za varno mobilnost in se zavarujte tudi za čas, ko uporabljate kolo, električno kolo, električni skiro, segway, električni skuter ali katero drugo mikro prevozno sredstvo.
Brez skrbi za aktivne
Paket osebne zaščite
Za vse aktivne po duši, ki vam je šport izziv in sprostitev. Sklenite zavarovanje osebne zaščite za primer nezgode in povzročitve škode drugim osebam ali njihovim stvarem.

Za sproščene proste trenutke

Da boste prosti čas preživeli čim bolj brezskrbno, se dobro zavarujte – s pravim zavarovanjem.

Če greste na potovanje v tujino, morate v prvi vrsti pomisliti na svojo varnost in varnost vseh, ki potujejo z vami. Nobeno  potovanje ni predvidljivo, pa naj gre za težave zaradi bolezni ali poškodb ali za težave v zvezi s prtljago. In nehote se hitro zgodi, da s svojim ravnanjem poškodujete druge osebe ali njihove stvari. Zgodi se tudi, da morate zaradi nepredvidenih dogodkov odpovedati že kupljene letalske ali ladijske karte.

Paketno zavarovanje osebne zaščite za primer nezgode in povzročitve škode drugim osebam ali njihovim stvarem pa priporočamo vsem, ki v prostem času veliko kolesarite, hodite v hribe ali se rekreativno ukvarjate z različnimi športi. Sklenite zavarovanje in si zagotovite kritje doma ali kjer koli v Evropi.

Complementary Content
${loading}