V varnem zavetju doma
Hiša
Dom je le eden. Prepričani smo, da ga skrbno vzdržujete in varujete. Kot dober gospodar ga tudi zavarujte – s pravim paketom zavarovanj.
V varnem zavetju doma
Stanovanje
Vaše stanovanje je vaš svet v malem. Ne pustite, da vam nepričakovani dogodki ta svet zamajejo. Kot dober gospodar ga zavarujte – s pravim paketom zavarovanj.
Ohranite vrednost opreme
Stanovanjska oprema
Oprema in osebni predmeti v stanovanju izražajo način življenja ljudi, ki v njem prebivajo. Zavarujte jih in poskrbite, da ostanejo del vašega življenja.
Za brezskrbne proste trenutke
Vikend
Vikend hiša ali stanovanje je za marsikoga prostor za počitek in mirno preživljanje prostega časa. Naj to tudi ostane, zato ga zavarujte – s pravim paketom zavarovanj.
Za varnost vašega doma
Posamična zavarovanja za dom
Za vaš dom priporočamo sklenitev paketnega zavarovanja. Če se zanj ne boste odločili, vam ponujamo tudi nabor posamičnih zavarovanj za kritje posameznih nevarnosti.
Za hišne ljubljenčke
Male živali
Zavarujte psa, mačko ali druge male živali in tako zmanjšajte finančno breme, ki bi lahko nastalo v primeru neljubih dogodkov.

Za vaš dom

Postavite varnost v vašem domu na prvo mesto. Prepričani smo, da vaše premoženje skrbno vzdržujete in varujete, zato ga tudi zavarujte.

Vrednost premoženja vsakega posameznika je lahko zelo različna, vendar ima vsak svoj odnos do hiše, stanovanja, opreme in predmetov. Eno je skupno vsem – vsi si želimo, da tega premoženja ne bi izgubili.

Zato vam ponujamo kakovostna zavarovanja za vsak dom in vsako opremo. Priporočamo vam sklenitev paketnih zavarovanj, saj boste z njimi najbolj celovito zavarovali vaše premoženje in vse domače, ki živijo z vami, saj paketi vključujejo tudi nezgodno zavarovanje.

Ko se odločate za ustrezna zavarovanja pa ne pozabite na hišne ljubljenčke in drugo premoženje, npr. vikend, kamor se odpravite na počitnice.  

Triglav komplet

Združite vsa zavarovanja in prihranite do 50 %.
Več