Paket osebne zaščite

Potreba po zagotavljanju večje varnosti v posameznikovem življenju narašča iz dneva v dan.

Za vas smo pripravili celostno zavarovanje osebne zaščite. Glede na vaš življenjski stil in življenjski stil vaših najbližjih izberite kritja, s katerimi boste vse kar najbolje zavarovali:

 • odgovornost zasebnika,
 • pravna zaščita,
 • kibernetska zaščita,
 • računalniška asistenca,
 • mikro mobilnost – kasko in asistenca ter
 • nezgodno zavarovanje in asistenca po poškodbi.

Izberite ustrezna zavarovanja

Odgovornost zasebnika

Ste kdaj pomislili, kako visok odškodninski zahtevek bi lahko vložila tretja oseba do vas, če bi jo ugriznil vaš pes? Ali pa, koliko bi morali plačati, če bi se vaš otrok s kolesom zaletel v popolnoma nov avto in pri tem povzročil vidno škodo na vozilu? Verjemite, zneski so lahko zelo visoki.

Sklenite zavarovanje odgovornosti in prenesite breme izplačila odškodnine na zavarovalnico. Zavarovalnica krije odgovornost zavarovanca v vsakdanjem življenju za škodo, ki jo tretje osebe uveljavljajo s civilnopravnimi odškodninskimi zahtevki proti zavarovancu zaradi nenadnega in presenetljivega dogodka (nesreče), ki ima lahko za posledico:

 • telesne poškodbe, obolenje ali smrt osebe in
 • uničenje ali poškodbo stvari.


In še posebna ugodnost – cenejše zavarovanje odgovornosti zasebnika je na voljo vsem, ki ga boste sklenili poleg zavarovanja doma.

Pravna zaščita

Kadar se znajdete v vlogi oškodovanca, se lahko zgodi, da imate premalo izkušenj in znanja, da bi točno vedeli, kakšne so vaše pravice in kaj lahko zahtevate od povzročitelja škode. Poskrbite za svojo pravno varnost, sklenite zavarovanje pravne zaščite in na zavarovalnico prenesite breme stroškov, ki pri tem nastanejo.

Zavarovanje vključuje:

 • pravno svetovanje (pokličite 080 28 64 in povezali vas bomo z odvetnikom);i
 • skrb za varovanje pravnih interesov zavarovalca in kritje stroškovi na odškodninskem in kazenskem področju ter iz pogodbenega prava;
 • dostop do Spletnega pravnega centra, kjer so vam na voljo osnutki pogodb.


Dodatno lahko izberete tudi kritja pravne zaščite na področjih:

 • delovnega prava in socialnih zavarovanj,
 • nepremičnin in
 • družinskega ter dednega prava.
Kibernetska zaščita

Ali se zavedate, koliko informacij, dokumentov, fotografij in spominov imate shranjenih na vašem računalniku? Ali si lahko predstavljate, da bi zaradi računalniškega virusa ali vdora v vaš računalnik ostali brez njih?

Ravnajte odgovorno in sklenite pravo zavarovanje. Zavarovalnica bo v primeru računalniškega virusa ali vdora krila stroške:

 • ponovne vzpostavitve delovanja računalnika,
 • povrnitve podatkov in
 • zaradi izsiljevanja (t.i. extortion), ki ga lahko zahteva tretja oseba.


Zavarovanje lahko sklenete za osebni (namizni ali prenosni) ter tablični računalnik.


ALI STE VEDELI?
Glede na podatke globalne študije ponudnika zaščite podatkov v oblaku Acronis je 33,3 % posameznikov že kdaj izgubilo pomembne podatke. Petina vseh je bila pripravljena plačati vsaj 400 EUR za njihovo povrnitev.

Računalniška asistenca

Vsi res ne moremo biti strokovnjaki na vseh področjih. Razvoj novosti in sprememb je posebej hiter na področju računalniške tehnologije. In kaj hitro se nam zgodi, da pri uporabi računalnika naletimo na težavo, ki ji nismo kos. Lahko gre le za počasnejše delovanje računalnika ali za namestitev antivirusnega programa.

Za vas imamo rešitev – to je računalniška asistenca na daljavo. Sklenite zavarovanje in kadarkoli boste potrebovali pomoč nas pokličite:


Asistenčni center zagotavlja naslednje asistenčne storitve:

 • pomoč v primeru vdora ali neupravičenega dostopa v zavarovančev račun oziroma profile na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Gmail, Snapchat, Twitter ipd.;
 • pomoč pri ponovni vzpostavitvi oziroma poizkusu ponovne vzpostavitve uporabniškega računa na omenjenih socialnih omrežjih;
 • diagnostika ter čiščenje oziroma poizkus očiščenja računalnika v primeru okužbe z računalniškim virusom;
 • namestitev brezplačnega antivirusnega programa in/ali požarnega zidu v primeru, da zavarovanec nima ustrezne računalniške zaščite itd.


Kriti so stroški prve delovne ure izvajalca računalniške asistence na daljavo. V enem zavarovalnem letu je kritih največ 6 primerov računalniške asistence.


ALI STE VEDELI?
Najpogostejši način širjenja virusov je še vedno, da odprete okuženo priponko v elektronskem sporočilu in tako okužite računalnik.

Mikro mobilnost – kasko in asistenca

Ali se vam je izpraznila baterija električnega skiroja in poti ne morete nadaljevati? Ali ste povzročili prometno nesrečo in pri tem poškodovali tretjo osebo, vaše kolo pa je nevozno?

Sklenite zavarovanje mikro mobilnost – kasko in asistenca. Z njim ne boste poskrbeli le za kasko zavarovanje vašega električnega skiroja in kolesa ampak vseh mikro prevoznih sredstev, ki so v vaši lasti, zagotovili pa si boste tudi asistečne storitve za vas in vaša mikro prevozna sredstva.

Če boste sklenili družinsko zavarovanje, boste zavarovani vi in vaši družinski člani ter vsa mikro prevozna sredstva, ki so v vaši lasti in v lasti vaših družinskih članov.

Katera mikro prevozna sredstva lahko zavarujete? Zavarujete lahko kolo, električno kolo, električni skiro, segway, električni skuter, invalidski voziček ter druga kopenska prevozna sredstva na motorni pogon, ki so namenjena za prevoz oseb in pri katerih hitrost ne presega 25 km/h, največja širina ne presega 80 cm in masa ne presega 550 kg.

Zavarovanje vključuje:

 • kasko zavarovanje, ki krije škodo zaradi odtujitve, uničenja ali poškodovanja mikro prevoznega sredstva v primeru prometne nesreče, požara, strele, eksplozije, viharja, toče, padca letala, manifestacij in demonstracij, vlomske tatvine, ropa in kraje ter potresa;
 • asistenčne storitve:
  • prevoz mikro prevoznega sredstva ter zavarovanca,
  • pomoč doma in na cesti.

Sklenite zavarovanje in kadarkoli boste potrebovali pomoč nas pokličite:

Nezgoda in asistenca po poškodbi

Ne le, da nesreče ne počivajo, toliko različnih možnosti je, da nas lahko presenetijo kjerkoli in kadarkoli. Vseh nezgod kljub previdnosti ne moremo preprečiti, lahko pa poskrbimo, da nas morebitne posledice nezgode ne bodo tudi finančno obremenile.

Sklenite nezgodno zavarovanje in asistenco po poškodbi in s tem sebi in svojim bližnjim zagotovite finančno varnost v primeru nezgode. Z asistenco po poškodbi pa boste poskrbeli tudi za svoje zdravje in zdravje najbližjih, saj boste preprečili, da bi se vam zdravstveno stanje poslabšalo zaradi predolgega čakanja na pregled specialista. Do diagnoze in rehabilitacije boste dostopali hitreje.

Izbirate lahko med naslednjimi kritji:

 • težje poškodbe,
 • zlomi, izpahi, opekline in poškodbe mehkih tkiv ter
 • asistenca po poškodbi, ki krije stroške specialistične obravnave, zahtevnega diagnostičnega  postopka in ambulantne rehabilitacije zaradi diagnosticiranja in zdravljenja poškodbe.


Enostavneje tudi do izplačila

Nezgodno zavarovanje vam omogoča tudi:

 • hitro izplačilo zavarovalnine – za izplačilo zavarovalnine ni pogoj, da je zdravljenje zaključeno, temveč jo izplačamo takoj, ko je znana diagnoza – pomagamo vam, ko pomoč najbolj potrebujete;
 • vnaprej znana in zagotovljena višina zavarovalnine za poškodbe – višina nadomestila je določena vnaprej, tako ves čas veste, kaj vam pripada in vam ni treba čakati na ugotovitev zdravnika cenzorja ali zbirati obsežne zdravstvene in ostale dokumentacije.

Sklenite zavarovanje in kadarkoli boste potrebovali pomoč nas pokličite:

Triglav komplet

Združite vsa zavarovanja in prihranite do 40 %.
Več

Pogosta vprašanja

Ali zavarovanje krije odgovornost smučarja, ki se na smučišču zaleti v drugega smučarja?

Da, kritje velja za smučarsko nesrečo doma ali v tujini, če je sklenjeno tudi zavarovanje odgovornosti.

Ali zavarovanje krije odgovornost voznika mikro prevoznega sredstva, ki povzroči prometno nesrečo?

Da, zavarovanje krije odgovornost voznika, ki povzroči prometno nesrečo, če je sklenjeno tudi zavarovanje odgovornosti.

Do kdaj traja zavarovanje? Kdaj in kako ga lahko prekinem?

Če je na zavarovalni polici naveden le začetek zavarovanja, čas trajanja ni določen. Veljavnost zavarovalnega kritja se nadaljuje iz leta v leto. Pred potekom zavarovalnega leta vam bomo poslali obračun za plačilo zavarovalne premije za naslednje zavarovalno leto. Tako zavarovanje traja, dokler ga ena od pogodbenih strank pisno ne odpove.

Če želite zavarovanje odpovedati, to storite s pisno odstopno izjavo, ki mora biti podana vsaj 3 mesece pred koncem tekočega zavarovalnega leta. V tem primeru bo zavarovanje prenehalo veljati s potekom tekočega zavarovalnega leta. Pisno odstopno izjavo lahko posredujete preko sporočila v digitalni poslovalnici i.triglav, na e-naslov info@triglav.si ali na naslov Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana.

Moj pes je nehote ugriznil sosedovega otroka, ko ga je le-ta želel pobožati. Ali zavarovanje krije odgovornost v takem primeru?

Da, kritje velja za take škodne primere, če je sklenjeno tudi zavarovanje odgovornosti.

Vse bo v redu

ajax content
Complementary Content
${loading}