Nezgodno zavarovanje za otroke

Od rojstva do neizpolnjenega 14. leta starosti.

 
 

Nezgodno zavarovanje za mlade

Od 14. do 26. leta starosti

Zavarovalna kritja in premije

 

V premiji je zajet 8,5-odstotni davek po Zakonu o davku od prometa zavarovalnih poslov in 10 % popust za zavarovanje sklenjeno preko spleta.
*Višina premije Nezgoda komplet je odvisna od zbranega Triglav komplet popusta. Za sklenitev novega zavarovanja Nezgoda komplet se prizna dvojni Triglav komplet popust.

Sklenite zavarovanje kar tu z 10 % popustom.

Pridite k nam

v poslovalnico Zavarovalnice Triglav in sklenite zavarovanje v najbližji poslovni enoti, kjer vam bodo naši svetovalci z veseljem pomagali pri sklenitvi zavarovanja.
 

Trajanje zavarovanja

Ob plačilu premije do 30. 6. 2018 je začetek zavarovanja s 1. 7. 2018, v primeru kasnejšega plačila npr. 20. 7. 2018 je začetek zavarovanja s prvim dnem v naslednjem mesecu tj. s 1. 8. 2018. Začetek zavarovanja ni vezan na trajanje šolskega/študijskega leta.

Zavarovanje brez poteka

Zavarovanje brez poteka pomeni, da se zavarovanje nadaljuje iz leta v leto in traja dokler ga katera od pogodbenih strank pisno ne odpove. Zavarovalec lahko po preteku enega leta od sklenitve zavarovanja brez poteka kadarkoli odstopi od zavarovalne pogodbe.

Nezgodno zavarovanje se bo avtomatsko obnavljalo, kar pomeni, da boste pred zapadlostjo premije v prihodnjem letu, s strani zavarovalnice, prejeli obračun in UPN obrazec za izvedbo plačila letne premije. S tem si boste na enostaven način zagotovili podaljšanje zavarovalnega kritja.