Zavarovanje avtodomov

Število lastnikov avtodomov strmo narašča. Zato smo za vse, ki se na potovanja odpravljate z avtodomi, pripravili vrsto ugodnosti.

ZAVAROVANJE AVTODOMA Z AKCIJO SPROSTI ČAS

Ob sklenitvi zavarovanja za avtodom v času med 1. 3. in 31. 8. 2015 boste v akciji SPROSTI ČAS deležni kar 3 ugodnosti:  brezplačno zavarovanje prtljage,  možnost ugodnejše sklenitve zavarovanja koles in kolesarjev ter ugodnejše sklenitve turističnega zavarovanja. Več o akciji SPROSTI ČAS.

UGODNOSTI

 • 5 % popust na takojšnje plačilo premije,
 • 10 % popust na zavarovalno premijo splošnega kaska in kombinacij B in K za zavarovanje specialnih motornih vozil, starih 5 ali več let,
 • 20 % popust na zavarovalno premijo kombinacije K delnega avtomobilskega kaska v primeru, da ima vozilo vgrajeno atestirano napravo za protivlomno varovanje vozila.

Priporočamo, da sklenete tudi zavarovanje avtomobilske asistence, ki smo jo dopolnili s ponudbo za avtodome in bivalne prikolice. Kadarkoli boste potrebovali pomoč, pokličite 080 2864 (iz tujine +386 2222 2864). Pomagali vam bomo in vas rešili iz neljube situacije.
 

10 RAZLOGOV ZA TRIGLAV

 1. Paketi avtomobilskih zavarovanj - do 17 % paketni popust;
 2. do 15 % popust pri zavarovanju osebnih vozil za izkušene voznike;
 3. 10 % popust za mlade družine (na zavarovanje AO in AO plus);
 4. »moj bonus« - 5 % popust pri obnovi zavarovanja, če v preteklem letu niste uveljavljali avtomobilske škode;
 5. do 5 % popust na stalnost;
 6. 5 % popust pri takojšnjem plačilu premije;
 7. kakovostna ponudba vseh avtomobilskih zavarovanj;
 8. hitro in učinkovito reševanje škod; prijava škode iz avtomobilskega kaska tudi preko spleta, na modri številki 080 555 555 in na pogodbenih servisih Zavarovalnice Triglav, ki so označeni z napisom »Prijava škod«;
 9. 24-urna asistenca doma in v tujini;
 10. možnost pridobitve nižjega začetnega premijskega razreda za dodatna osebna vozila v družini.

Dodatne vsebine

TV oglas za Triglav komplet