Zavarovanje avtodomov

Število lastnikov avtodomov strmo narašča. Zato smo za vse, ki se na potovanja odpravljate z avtodomi, pripravili vrsto ugodnosti.

ZAVAROVANJE AVTODOMA Z AKCIJO SPROSTI ČAS

Ob sklenitvi zavarovanja za avtodom v času med 1. 3. 2016 in 28. 2. 2017 lahko v akciji Sprosti čas ugodno sklenete zavarovanje prtljage, zavarovanje odgovornosti in asistence za kolesarje ter zavarovanje rehabilitacije po prometni nesreči. Ob sklenitvi vsaj enega od akcijskih zavarovanj boste prejeli še kupon za popust pri sklenitvi letnega turističnega zavarovanja. Več o akciji SPROSTI ČAS.

UGODNOSTI

 • 5 % popust na takojšnje plačilo premije,
 • 10 % popust na zavarovalno premijo splošnega kaska in kombinacij B in K za zavarovanje specialnih motornih vozil, starih 5 ali več let,
 • 20 % popust na zavarovalno premijo kombinacije K delnega avtomobilskega kaska v primeru, da ima vozilo vgrajeno atestirano napravo za protivlomno varovanje vozila.

Priporočamo, da sklenete tudi zavarovanje avtomobilske asistence, ki smo jo dopolnili s ponudbo za avtodome in bivalne prikolice. Kadarkoli boste potrebovali pomoč, pokličite 080 2864 (iz tujine +386 2222 2864). Pomagali vam bomo in vas rešili iz neljube situacije.
 

10 RAZLOGOV ZA TRIGLAV

 1. Paketi avtomobilskih zavarovanj - do 17 % paketni popust;
 2. do 15 % popust pri zavarovanju osebnih vozil za izkušene voznike;
 3. 10 % popust za mlade družine (na zavarovanje AO in AO plus);
 4. »moj bonus« - 5 % popust pri obnovi zavarovanja, če v preteklem letu niste uveljavljali avtomobilske škode;
 5. do 5 % popust na stalnost;
 6. 5 % popust pri takojšnjem plačilu premije;
 7. kakovostna ponudba vseh avtomobilskih zavarovanj;
 8. hitro in učinkovito reševanje škod; prijava škode iz avtomobilskega kaska tudi preko spleta, na modri številki 080 555 555 in na pogodbenih servisih Zavarovalnice Triglav, ki so označeni z napisom »Prijava škod«;
 9. 24-urna asistenca doma in v tujini;
 10. možnost pridobitve nižjega začetnega premijskega razreda za dodatna osebna vozila v družini.

Dodatne vsebine

Sprosti čas
TV oglas za Triglav komplet