Avtomobilska zavarovanja

Odločite se za avtomobilsko zavarovanje, ki vam zagotavlja najboljša kritja, s katerimi boste najbolje zavarovali sebe, sopotnike in vozilo. Priporočamo vam paketno zavarovanje, ki vam omogoča najugodnejše zavarovanje vozila.

POPRAVILO ALI MENJAVA AVTOMOBILSKEGA STEKLA PRI CARGLASSU PRINAŠA DO 40 EUR UGODNOSTI PRI ZAVAROVANJU

Akcija poteka med 1. 2. in 30. 4. 2015.

UGODNOSTI OB NAKUPU VINJETE V MERCATORJU

Bon za ugodnejši nakup vinjete v Mercatorju, ki ste ga prejeli ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja med 1. 12. 2014 in 7. 2. 2015, lahko unovčite le še do 15. 2. 2015. Kupon za popust pri zavarovanju, ki ste ga prejeli ob nakupu vinjete v Mercatorju pa lahko unovčite vse do 30. 11. 2015.

 

Brezplačno zavarovanje zdraviliškega zdravljenja po poškodbah v prometni nesreči

Če v času med 1. 9. 2014 in 31. 8. 2015 sklenete ali obnovite avtomobilsko zavarovanje, prejmete odlično darilo – brezplačno Zavarovanje zdraviliškega zdravljenja po poškodbah v prometni nesreči.

Avtomobilska odgovornost - AO

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti je po zakonu obvezno zavarovanje, ki ga mora imeti vsako registrirano vozilo.

AO plus - zavarovanje voznika

Zavarovanje voznika povzročitelja prometne nesreče za primer telesnih poškodb ali smrti.

Avtomobilski kasko

Zavarovanje krije škodo zaradi uničenja, poškodovanja ali tatvine vozila.

Avtomobilsko zavarovanje v paketu

Paketna ponudba je najboljša in najugodnejša izbira za vaše avtomobilsko zavarovanje. Paketi se razlikujejo po številu vključenih zavarovanj in višini paketnih popustov.

Avtomobilska asistenca

24-urna pomoč na cesti v Sloveniji in večini držav Evrope.

Kasko karambol

Kasko karambol je namenjen sklepanju kasko zavarovanj za osebna vozila, ki so stara šest ali več in v osnovi nudi kritje v primeru prometne nesreče.

Delavnica - Znižanje doplačila za mlade voznike

Mladi vozniki, ki boste v AMZS centru varne vožnje na Vranskem, na posebej razpisanih terminih Zavarovalnice Triglav, poleg Programa dodatnega usposabljanja za voznika začetnika, opravili tudi brezplačno Delavnico Triglav mladi, boste upravičeni do znižanja doplačila za povečano nevarnost voznika z manj kot tremi leti vozniških izkušenj.

Pravna zaščita

Zavarovanje krije stroške, ki nastanejo v pravnih postopkih kot posledica prometne nesreče.

Nezgodno zavarovanje voznika in potnikov

Poskrbite za zavarovanje voznika in vseh potnikov, saj lahko zaradi nezgode pride do smrti, invalidnosti in stroškov zdravljenja.

Zavarovanje avtodomov

Število lastnikov avtodomov strmo narašča. Zato smo za vse, ki se na potovanja odpravljate z avtodomi, pripravili vrsto ugodnosti.

Zavarovanje motornih koles

Preverite prenovljeno ponudbo zavarovanj za motorna kolesa.

Zavarovanje zdraviliškega zdravljenja po poškodbah v prometni nesreči

Avto s potniki ni samo pločevina, zato smo razvili zavarovanje, ki omogoča vsem potnikom, udeleženim v prometni nesreči, okrevanje v priznanih slovenskih zdraviliščih.