Avtomobilska zavarovanja

Odločite se za avtomobilsko zavarovanje, ki vam zagotavlja najboljša kritja, s katerimi boste najbolje zavarovali sebe, sopotnike in vozilo. Priporočamo vam paketno zavarovanje, ki vam omogoča najugodnejše zavarovanje vozila.

KAKO OB NAKUPU VINJETE NATOČITI DO 30 EUR BREZPLAČNEGA GORIVA?

Če do 15. 2. 2019 na Petrolu kupite letno vinjeto in do 30. 11. 2019 sklenete avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav, boste lahko na Petrolu natočili do 30 EUR brezplačnega goriva.

VEČ KOT LE AVTOMOBILSKO ZAVAROVANJE V AKCIJI SPROSTI ČAS

Ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja v času med 1. 3. 2019 in 29. 2. 2020 lahko v akciji Sprosti čas ugodno sklenete tudi zavarovanje prtljage, zavarovanje odgovornosti in asistence za kolesarje ter zavarovanje rehabilitacije po prometni nesreči. Ob sklenitvi vsaj enega akcijskega zavarovanja vam podarimo še kupon za ugodnejšo sklenitev letnega zavarovanja potovanj v tujino.

Z MOBILNO APLIKACIJO DRAJV DO 25 % DODATNEGA POPUSTA PRI AVTOMOBILSKEM ZAVAROVANJU

Z brezplačno mobilno aplikacijo DRAJV lahko pri avtomobilskem zavarovanju (zavarovanju avtomobilske odgovornosti, zavarovanju voznika in zavarovanju splošnega avtomobilskega kaska) dodatno prihranite kar do 25 %, če dokažete, da obvladate varno vožnjo in hkrati postanete še boljši voznik.

Avtomobilska odgovornost - AO

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti je po zakonu obvezno zavarovanje, ki ga mora imeti vsako registrirano vozilo.

AO plus - zavarovanje voznika

Zavarovanje voznika povzročitelja prometne nesreče za primer telesnih poškodb ali smrti.

Avtomobilski kasko

Zavarovanje krije škodo zaradi uničenja, poškodovanja ali tatvine vozila.

Avtomobilsko zavarovanje v paketu

Paketna ponudba je najboljša in najugodnejša izbira za vaše avtomobilsko zavarovanje. Paketi se razlikujejo po številu vključenih zavarovanj in višini paketnih popustov.

Avtomobilska asistenca

24-urna pomoč na cesti v Sloveniji in večini držav Evrope.

Kasko karambol

Kasko karambol je namenjen sklepanju kasko zavarovanj za osebna vozila, ki so stara sedem ali več in v osnovi nudi kritje v primeru prometne nesreče.

ZNIŽANJE DOPLAČILA ZA MLADE VOZNIKE

Mladi vozniki, ki boste v izbranem centru varne vožnje opravili brezplačno Delavnico Triglav mladi ali na simulatorju varne vožnje v Triglav Labu opravili tečaj varne vožnje, boste upravičeni do znižanja doplačila za povečano nevarnost voznika z manj kot tremi leti vozniških izkušenj.

Pravna zaščita

Zavarovanje krije stroške, ki nastanejo v pravnih postopkih kot posledica prometne nesreče.

Avtomobilska in pravna zaščita

Poleg kritja stroškov pravnih postopkov, ki so posledica prometne nesreče, bo zavarovalnica poskrbela tudi za urejanje stvari pri zavarovalnici povzročitelja nesreče in izplačilo materialne škode.

Nezgodno zavarovanje voznika in potnikov

Poskrbite za zavarovanje voznika in vseh potnikov, saj lahko zaradi nezgode pride do smrti, invalidnosti in stroškov zdravljenja.

Zavarovanje avtodomov

Število lastnikov avtodomov strmo narašča. Zato smo za vse, ki se na potovanja odpravljate z avtodomi, pripravili vrsto ugodnosti.

Zavarovanje motornih koles

Preverite prenovljeno ponudbo zavarovanj za motorna kolesa.

Zavarovanje rehabilitacije po prometni nesreči

Zavarovanje krije stroške zahtevnega diagnostičnega postopka, stroške ambulantne rehabilitacije, stroške zdraviliškega zdravljenja po poškodbah v prometni nesreči, stroške psihološke pomoči ter stroške zobnoprotetične rehabilitacije.