Življenjsko zavarovanje ni zgolj še eno zavarovanje

Je veliko več! Pravzaprav ni namenjeno neposredno vam, pač pa tistim, ki vam v življenju največ pomenijo. Predvideno je za dogodke, na katere neradi pomislimo, saj poleg žalosti prinesejo tudi finančno negotovost družine, ki ostane sama.

5 razlogov za zavarovanje

Webinar za vse, ki želite poskrbeti za varnost svojih bližnjih

Razmišljanje o manj prijetnih scenarijih vedno prinese veliko negotovosti. Koliko denarja bi potrebovala moja družina za finančno brezskrbno življenje? Bi zmogli sami odplačevati kredit, ki ga imamo? Si sploh lahko privoščimo zavarovanje oziroma kako visoke so mesečne premije? Ali sploh potrebujemo še eno dodatno zavarovanje?

Če razmišljate o življenjskem zavarovanju in varnosti svoje družine, si oglejte posnetek webinarja, na katerem so naši strokovnjaki predstavili:

  • odgovore na vsa pomembna vprašanja o življenjskem zavarovanju,
  • kaj prinaša zavarovanje vaši družini in kako ga lahko dopolnite z drugimi zavarovanji,
  • kako določiti primerno zavarovanje oziroma višino zavarovalne vsote,
  • kako se izogniti napakam pri sklepanju življenjskega zavarovanja.


Prepričani smo, da vam ni vseeno za prihodnost in finančno varnost vaše družine, če bi se vam zgodilo najhujše. Oglejte si posnetek webinarja in preverite, kako lahko poskrbite za njihovo varnost.


Webinar je potekal v živo 14. 1. 2021.

Oglejte si posnetek webinarja

Webinar je brezplačen in na voljo vsem, ki vas zanima ta tematika in želite, da vas Zavarovalnica Triglav tudi v prihodnje obvešča o podobnih koristnih vsebinah in povezanih ponudbah produktov in storitev Zavarovalnice Triglav, d.d., in družb Skupine Triglav.i


Za ogled posnetka vpišite svoje podatke in poslali vam ga bomo na vaš elektronski naslov.

* Polje je obvezno.


Prijava


POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih podate na obrazcu (ime, priimek, naslov, e-naslov, telefon), obdeluje za namen obveščanja o dogodkih, koristnih vsebinah in povezanih ponudbah storitev in produktov Zavarovalnice Triglav, d.d., kar vključuje tudi pošiljanje povezave na posnetek izbranega webinarja ter jih hrani do preklica privolitve z vaše strani. Svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za trženjske namene lahko kadarkoli začasno ali trajno prekličete, ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje oziroma zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si, ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav.


Complementary Content
${loading}