Voda ne povzroča škode le gospodinjstvom na poplavnih območjih

Škodo v povezavi z vodo mnogokrat enačimo s poplavami. Zato je na webinarju Voda je neprecenljiva ... razen, ko vam poplavi dom priznani strokovnjak razložil, zakaj nastajajo poplave, spregovoril o poplavnih območjih v Sloveniji ter o tem, kakšne obsežnosti poplav lahko pričakujemo v prihodnosti.

A poleg naravnih nesreč, kamor sodijo poplave, lahko škodo doma povzročita tudi denimo meteorna voda ali izliv vode. Zato je bil drug del dogodka namenjen predstavitvi drugih vrst škod, ki jih lahko povzroči voda, zaščiti in predstavitvi, kako vam ob takih dogodkih lahko pomaga zavarovanje doma.

3 razlogi za ogled webinarja

Webinar za vse, ki želite zaščititi svoj dom

Oglejte si posnetek webinarja. Z udeleženci smo delili:

 

  • strokovna mnenja s pojasnili, kaj prinaša zavarovanje doma, in zakaj je to zavarovanje najboljša garancija za obvarovanje vaše finančne varnosti, ter  
  • nasvete strokovnjakov, ki lahko pomagajo obvarovati vaše imetje. 


Kot gostje so sodelovali:

  • Renato Bertalanič, strokovnjak za podnebne spremembe z Urada za meteorologijo, hidrologijo in oceanografijo, ARSO,
  • doc. dr. Primož Banovec, strokovnjak na področju gradbeništva in poplavne varnosti, 
  • Uroš Metličar, vodja požarno-tehničnih zavarovanj pri Zavarovalnici Triglav,
  • oseba, ki bo delila osebno zgodbo s poplavo doma.
     

Webinar je potekal v živo v Triglav Labu v sredo, 9.3.2022 ob 18.00

Oglejte si posnetek webinarja

Webinar je brezplačen in na voljo vsem, ki vas zanima ta tematika in želite, da vas Zavarovalnica Triglav tudi v prihodnje obvešča o podobnih koristnih vsebinah in povezanih ponudbah produktov in storitev Zavarovalnice Triglav, d.d., in družb Skupine Triglav.i

Za ogled webinarja vpišite svoje podatke in poslali vam ga bomo na vaš elektronski naslov.

* Polje je obvezno.


Oddaj prijavoPOMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih podate na obrazcu (ime, priimek, naslov, e-naslov, telefon), obdeluje za namen obveščanja o dogodkih, koristnih vsebinah in povezanih ponudbah storitev in produktov Zavarovalnice Triglav, d.d., kar vključuje tudi pošiljanje povezave na posnetek izbranega webinarja ter jih hrani do preklica privolitve z vaše strani. Svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za trženjske namene lahko kadarkoli začasno ali trajno prekličete, ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje oziroma zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si, ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav.


Vse bo v redu

ajax content
Complementary Content
${loading}