start portlet menu bar

webinar_srcni_infarkt_intro_banner

Display portlet menu
end portlet menu bar

Pogovor o boleznih srca in ožilja

Bolezni srca in ožilja sodijo med zelo pogoste hude bolezni, s katerimi se srečujemo. Leta 2019 smo srčno-žilnim obolenjem pripisali 38 % vseh smrti, srčni infarkt, ki velja za najpogostejše med njimi, pa letno doživi okoli 5.000 ljudi, pojasnjuje kardiolog Marko Gričar, dr. med., spec. kardiologije, spec. interne medicine, iz Zdravstvenega centra Lorena.

Kdo vse je zares ogrožen? Na katere znake je dobro biti pozoren? Kaj storiti, da bi zmanjšali svojo ogroženost? In kaj narediti, da nam bo lažje, če se nam ali našim bližnjim vseeno zgodi kaj takega?

Oglejte si posnetek webinarja in poglobite svoje znanje o srčnem infarktu. Nove informacije vam bodo pomagale, da boste hitreje prepoznali simptome bolezni ter bolje razumeli potek zdravljenja in način življenja po srčnem infarktu.


3 razlogi za ogled webinarja

Webinar za vse, ki želite poskrbeti zase

Oglejte si posnetek webinarja, kjer sta svoje poglede in izkušnje z voditeljico Ksenijo Horvat delila:

  • prof. dr. Marko Noč (predstojnik oddelka za intenzivno interno medicino v UKC Ljubljana, mednarodna avtoriteta na področju kardiologije),
  • prim. Janez Poles, dr. med. (spec. interne medicine, kardiologije in vaskularne medicine, predsednik Zveze koronarnih društev in klubov Slovenije).


Kot posebna gosta sta se pridružila:

  • Mitja Skarlovnik in
  • Damijan Perne, dr. med., specialist psihiater in igralec.


Webinar je potekal v živo 11. 5. 2021.

start portlet menu bar

webinar srčni infarkt obrazec container

Display portlet menu
end portlet menu bar

Oglejte si posnetek webinarja

Webinar je brezplačen in na voljo vsem, ki vas zanima ta tematika in želite, da vas Zavarovalnica Triglav tudi v prihodnje obvešča o podobnih koristnih vsebinah in povezanih ponudbah produktov in storitev Zavarovalnice Triglav, d.d., in družb Skupine Triglav.i


Za ogled posnetka vpišite svoje podatke in poslali vam ga bomo na vaš elektronski naslov.

* Polje je obvezno.


Prijava


POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih podate na obrazcu (ime, priimek, naslov, e-naslov, telefon), obdeluje za namen obveščanja o dogodkih, koristnih vsebinah in povezanih ponudbah storitev in produktov Zavarovalnice Triglav, d.d., kar vključuje tudi pošiljanje povezave na posnetek izbranega webinarja ter jih hrani do preklica privolitve z vaše strani. Svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za trženjske namene lahko kadarkoli začasno ali trajno prekličete, ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje oziroma zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si, ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav.


Complementary Content
${loading}