start portlet menu bar

Webinar – Požarna varnost | Triglav.si

Display portlet menu
end portlet menu bar

Vsi mislimo, da je naš dom varen pred požarom. Pa je res?

"Trenutek nepozornosti je bil dovolj, da bi skoraj ostala brez doma. Borba z ognjem mi je opekla obraz, ožgala obrvi in lase. Vedno sem bila prepričana, da sem dovolj previdna, da se mi kaj takega ne more pripetiti. Pa se mi je! To je bila nedvomno izkušnja, ki je ne privoščim nikomur." Marsela Podboj, ki je izkusila požar v kuhinji.

Požar lahko prizadane vsak dom. Bi želeli osvežiti znanje, kako se zaščititi pred požarom, kako ravnati, če zagori, in kako zavarovati svoj dom za primer požara? Oglejte si posnetek webinarja Vsi mislimo, da je naš dom varen pred požarom. Pa je res?


Na dogodku so sodelovali strokovnjaki, ki so spregovorili tudi o pomembnem dejavniku, od katerega je odvisno, ali bi vam bila ob najhujšem scenariju požara zagotovljena zadostna odškodnina. Zavarovanje doma upošteva realno gradbeno vrednost vaše nepremičnine, zato je morebitna odškodnina izplačana na podlagi cen gradbenega materiala, ki so bile aktualne na dan nesreče.

4 razlogi za ogled

Webinar, za vse ki želite zaščititi svoj dom

Oglejte si posnetek webinarja. Z udeleženci smo delili:

 

  • strokovna mnenja s pojasnili, kaj prinaša zavarovanje doma Zavarovalnice Triglav, in zakaj je to zavarovanje najboljša garancija za obvarovanje vaše finančne varnosti, ter
  • osebno izpoved osebe, ki se je soočila s požarom doma.Kot gostje so sodelovali:

  • Boštjan Žagar, poklicni gasilec,
  • Sandi Tomše, cenilec, Zavarovalnica Triglav,
  • Boštjan Boh, predsednik Združenja ocenjevalskih podjetij pri GZS,
  • oseba, ki bo delila svojo osebno zgodbo s požarom doma.

Webinar je potekal v živo v Triglav Labu v torek, 15. 2. 2022, ob 18.00.

Oglejte si posnetek webinarja

Webinar je brezplačen in na voljo vsem, ki vas zanima ta tematika in želite, da vas Zavarovalnica Triglav tudi v prihodnje obvešča o podobnih koristnih vsebinah in povezanih ponudbah produktov in storitev Zavarovalnice Triglav, d.d., in družb Skupine Triglav.i

Za ogled webinarja vpišite svoje podatke in poslali vam ga bomo na vaš elektronski naslov.

* Polje je obvezno.


Oddaj prijavoPOMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih podate na obrazcu (ime, priimek, naslov, e-naslov, telefon), obdeluje za namen obveščanja o dogodkih, koristnih vsebinah in povezanih ponudbah storitev in produktov Zavarovalnice Triglav, d.d., kar vključuje tudi pošiljanje povezave na posnetek izbranega webinarja ter jih hrani do preklica privolitve z vaše strani. Svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za trženjske namene lahko kadarkoli začasno ali trajno prekličete, ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje oziroma zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si, ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav.


Vse bo v redu

ajax content
Complementary Content
${loading}