Ob hudi bolezni se lahko pojavijo tudi finančne težave

Vsakdo lahko zboli. Če se soočate z dolgotrajnim zdravljenjem bolezni, kot so rak, srčna in možganska kap, če potrebujete presaditev enega od glavnih organov – ali pa vas doleti bolezen, ki povzroči trajne posledice, lahko izgubite tudi sposobnost za delo. S tem povezano izgubo dohodka občutite vi in vaši najbližji.

Oglejte si webinar, kjer smo spregovorili o zdravstvenih in finančnih posledicah hudih bolezni in predstavili prednosti Dodatnega zavarovanja za hude bolezni.

3 razlogi za ogled webinarja

Webinar za vse, ki želite poskrbeti zase

Oglejte si posnetek webinarja o hudih boleznih in spoznajte njihove posledice.

Slišali boste:

  • mnenja strokovnjakov o koristih in prednostih Dodatnega zavarovanja za hude bolezni in kakšna je razlika pri zdravljenju ali okrevanju, če ga sklenete, ter
  • osebne izpovedi tistih, ki so izkusili, kako se je spopasti s hudo boleznijo.


Kot gostje so sodelovali:

  • Robert Klopčič, strokovni vodja v družbi Triglav Svetovanje,
  • Nataša Matić, strokovni vodja za podporo prodaji v Zavarovalnici Triglav,
  • drugi, ki so delili svoje poklicne in osebne izkušnje s hudimi boleznimi.


Webinar je potekal v živo 27. 5. 2021.

Oglejte si posnetek webinarja

Webinar je brezplačen in na voljo vsem, ki vas zanima ta tematika in želite, da vas Zavarovalnica Triglav tudi v prihodnje obvešča o podobnih koristnih vsebinah in povezanih ponudbah produktov in storitev Zavarovalnice Triglav, d.d., in družb Skupine Triglav.i


Za ogled posnetka vpišite svoje podatke in poslali vam ga bomo na vaš elektronski naslov.

* Polje je obvezno.


Prijava

POMEMBNO

Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih podate na obrazcu (ime, priimek, naslov, e-naslov, telefon), obdeluje za namen obveščanja o dogodkih, koristnih vsebinah in povezanih ponudbah storitev in produktov Zavarovalnice Triglav, d.d., kar vključuje tudi pošiljanje povezave na posnetek izbranega webinarja ter jih hrani do preklica privolitve z vaše strani. Svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za trženjske namene lahko kadarkoli začasno ali trajno prekličete, ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje oziroma zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si, ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav.


Vse bo v redu

ajax content
Complementary Content
${loading}