NATOČITE DO 30 EUR BREZPLAČNEGA GORIVA IN IZKORISTITE POPUST PRI PRANJU VOZILA

Če ste do 15. 2. 2019 na Petrolu kupili letno vinjeto in ste do 30. 11. 2019 pri Zavarovalnici Triglav sklenili avtomobilsko zavarovanje, lahko do 31. 12. 2019 na Petrolu:

Ko ste na Petrolu kupili letno vinjeto in ste pri Zavarovalnici Triglav sklenili avtomobilsko zavarovanje, smo vam na Petrol klub kartico ali na posebno akcijsko kartico zapisali dobroimetje za brezplačno gorivo in popust pri pranju vozila. Obe ugodnosti lahko zato na Petrolu izkoristite tako, da predložite Petrol klub kartico ali posebno akcijsko kartico.  

 

 

Pogoji akcije »Skupaj v akciji 2018/2019«

Akcija velja za fizične osebe (ne za podjetnike), za zavarovalne police, na katerih je sklenjeno vsaj zavarovanje avtomobilske odgovornosti in je premija zavarovanja na polici (z upoštevanimi popusti) vsaj 200 EUR. Velja za osebna vozila in avtodome. Akcija velja samo za letne vinjete cestninskega razreda 2A ali 2B, kupljene na Petrol bencinskih servisih v Republiki Sloveniji do vključno 15. 2. 2019. Ugodnost točenja brezplačnega goriva in pranja vozila veljata ob izpolnitvi obeh pogojev; to je nakupa vinjete in sklenitve zavarovanja. Ugodnost točenja brezplačnega goriva in pranja vozila s posebnim akcijskim popustom bo iz te akcije mogoče izkoristiti do 31. 12. 2019. Posamezno ugodnost je mogoče izkoristi le enkrat. Pridobljeno ugodnost v višini 15 oz. 30€ je potrebno uporabiti ob enkratnem nakupu v celotni višini navedene vrednosti. Morebitni preostanek neizkoriščene vrednosti ne bo mogoče koristiti ob drugem nakupu. Ugodnosti ni mogoče zamenjati za gotovino. Za zapis vsakega izpolnjenega pogoja na kartico si Zavarovalnica Triglav in Petrol pridružujeta pravico 3 delovnih dni. Zapis ugodnosti za prejem brezplačnega goriva po izpolnjenih in zapisanih obeh pogojih bo na kartico izveden naslednji delovni dan. Naknadnega zapisa pogojev na kartico ni mogoče izvesti. V primeru, da imate na kartici zapisanih več pogojev (več zavarovanj), se vrednost dobroimetja določi glede na vrstni red zapisa. Naknadno uveljavljanje višje vrednosti ugodnosti na isti kartici ni mogoč. Zapis izpolnjenega pogoja na Petrol Klub American Express kartico ni mogoč. Reklamacije rešuje klicni center Petrola – telefonska številka 080 22 66. Rok za rešitev reklamacije je 7 dni. Za rešitev težav pa lahko pišete tudi na ugodnost.gorivo@petrol.si. Akcija poteka na Petrolovih bencinskih v RS, na sklepalnih mestih Zavarovalnice Triglav, d. d., na njenih pogodbenih prodajnih mestih in pri internetni sklenitvi avtomobilskega zavarovanja. Akcija ne velja na nekaterih prodajnih mestih, ki sklepajo zavarovanja s posebnimi akcijskimi ugodnostmi ali po posebnih pogojih in ceniku.