Kaj je Rekono?

Rekono je storitev za elektronsko identifikacijo, elektronske podpise in druge storitve zaupanja, ki posameznikom omogočajo varno avtentikacijo, preverjanje pristnosti elektronskih dokumentov in s tem varno elektronsko poslovanje preko interneta oziroma na daljavo. Rekono ima status kvalificiranega ponudnika storitev zaupanja tako na nacionalni kot na evropski ravni.

Več o storitvi Rekono

Pogosto zastavljena vprašanja o storitvi Rekono

 

Prijava v i.triglav preko storitve Rekono

Obstoječi uporabniki storitve Rekono se lahko tudi v digitalno poslovalnico i.triglav prijavite z uporabo te storitve. Prijava v poslovalnico je preprosta. Pri prijavi v i.triglav izberite način prijave s ¨Prijava z Rekono¨ in nadaljujte s prijavo.


Slika 1: Prijava s storitvijo Rekono

Če se s storitvijo Rekono prvič prijavljate v digitalno poslovalnico i.triglav, boste ob prijavi morali potrditi vaše osebne podatke (slika 2) in sprejeti splošne pogoje uporabe digitalne poslovalnice i.triglav in spletnega/mobilnega poslovanja pri Zavarovalnici Triglav, d.d. (slika 3).


Slika 2: Potrditev osebnih podatkov


Slika 3: Potrditev splošnih pogojev Zavarovalnice Triglav

Ob uspešni prijavi s storitvijo Rekono boste samodejno preusmerjeni v digitalno poslovalnico i.triglav.


Podatki, ki jih potrebujete za prijavo s storitvijo Rekono

Vsi uporabniki storitve Rekono potrebujete ob prijavi v i.triglav elektronski naslov, geslo in mobilno številko, s katerimi se lahko preko storitve Rekono prijavite v digitalno poslovalnico i.triglav.
Complementary Content
${loading}