Nagradne igre

Nagradna igra: Z DNK analizo spoznajte svoj življenjski slog

Rešite spletni test in ugotovite, ali ste nagnjeni k stresu, ter sodelujte v nagradni igri za genski test, s katerim boste ugotovili, kako vaš DNK zapis vpliva na vaše tveganje za stres.

Nagradna igra: Vzpon na Vršič

S sodelovanjem v nagradni igri, ki poteka na Instagramu Pazi to, lahko osvojite brezplačno štartnino za “Red Bull Goni Pony: Vzpon na Vršič!«

Nagradna igra Poleti do Planice 2018

Nagradna igra poteka v Kongresnem centru Portus, v Portorožu, dne 22. in 23. novembra 2018, in sicer v sklopu dogodka SPORTO konferenca 2018, ki ga organizira SPORT MEDIA FOCUS, d.o.o. Organizator bo podelil glavne nagrade šestim udeležencem z najboljšimi doseženimi rezultati v igri »Poleti do Planice 2018«, ki izpolnjujejo vse pogoje za sodelovanje na nagradni igri.

Nagradna igra Poleti do Planice 2018

V četrtek, 22. marca 2018 bo v sklopu dogodka Fanfare potekala nagradna igra »Poleti do Planice 2018«, kjer bomo desetim udeležencem z najboljšim doseženim rezultatom v virtualnih poletih podelili vstopnice za ogled planiških poletov.

Nagradna igra za zavarovanje psov

Sodelujte v nagradni igri, ker lahko z malo sreče prejmete bon za zavarovanje vašega pasjega ljubljenčka.

Potovalni tetris

Nagradna igra, ki poteka na interaktivnem city lightu. Na njem sodelujoči po vzoru računalniške igrice tetris zlagajo prtljago v prtljažnik in pri tem skušajo v omejenem času maksimalno izkoristiti prostor. Izmed 100 najboljših igralcev bomo izžrebali enega, ki bo prejel darilni bon v vrednosti 40 EUR za sklenitev letnega turističnega zavarovanja ali premoženjskega zavarovanja.
Nagrajenka nagradne igre "Potovalni tetris" z dogodka Fanfara je igralka pod vzdevkom Nadia.

Nagradna igra #obilnastraža

Od petka, 20.10. do nedelje, 22.10.2017 bo na Festivalu nakupov in zabave potekala nagradna igra "#obilnastraža". Udeleženci bodo lahko s fotografijo sebe v reševalski pozi, ki bo posneta pred panojem Obilna straža in objavljena na njihovem FB profilu, z malo sreče prejeli bon za spust po Ziplineu v Planici.

Moje police v i.triglav nagrajujejo

Pripravili smo nagradno igro z bogatim nagradnim skladom. Nagradna igra »Moje police v i.triglav nagrajujejo« bo potekala od 7. 7. 2014 do 31. 12. 2014.

Ker cenim življenje

Sodelujte v nagradni igri Ker cenim življenje in se potegujte za privlačne mesečne nagrade in zaključne nagrade.