start portlet menu bar

Koliko bi potrebovali moji najbližji? | Triglav.si

Display portlet menu
end portlet menu bar

Koliko bi potrebovali moji najbližji?

Smrt ne pomeni le čustvene izgube, ampak močno vpliva tudi na finančno stanje družine ali ožjega kroga svojcev umrlega. Na podlagi svojega družinskega statusa, življenjskega sloga in finančnega stanja lahko ocenite, za kakšno zavarovalno vsoto bi se morali zavarovati, da bodo vaši najbližji finančno preskrbljeni, če se zgodi najhujše.

18 let
65 let
Ne
Da
18 let
99 let
Ne
Da
Ne
Da
1 leto
50 let
Ne
Da
EUR
1.000
500.000
EUR
1.000
500.000
Ne
Da
EUR
1.000
500.000
Ne
Da
EUR
1.000
500.000
EUR
1.000
500.000
Ne
Da
Ne
Da
1
10
Ne
Da
Ne
Da
Ne
Da
Ne
Da
Ne
Da
Ne
Da

Ocena zavarovalne vsote

Na podlagi podatkov, ki ste jih navedli v orodju za oceno zavarovalne vsote, lahko priporočeno višino zavarovalne vsote za sklenitev Življenjskega zavarovanja za primer smrti ocenimo na

{{final_values.family_sum | number:0}} EUR.

Upoštevali smo

{{final_values.dolgovi | number:0}}
evrov kreditov oziroma drugih finančnih obveznosti, ki bi jih morali v primeru vaše smrti odplačati vaši dediči.
?
{{final_values.prihranki | number:0}}
evrov prihrankov, drugih oblik premoženja in obstoječih zavarovalnih vsot iz življenjskih zavarovanj, s katerimi bi lahko vaši svojci krili morebiten izpad dohodka.
?
{{final_values.otrok_n}}
{{final_values.leta_vrednost}}
?
{{final_values.partner_n}}
{{final_values.leta_vrednost}}
?
/
V pogovoru z našim svetovalcem preverite, kolikšno kritje bi potrebovali vaši bližnji za pokritje finančnih obveznosti, ki bi jih bremenile v primeru vaše smrti.

Dodatno zavarovanje za hude bolezni

{{final_values.serious_illnesses_sum | number:0}} EUR.

Bolezni vas lahko doletijo kljub primernemu življenjskemu slogu in skrbi za zdravje. Če se pojavi huda bolezen, kot je na primer rak, je lahko zdravljenje dolgotrajno, izid pa negotov. Tedaj se nihče ne želi soočiti še s finančnimi težavami, povezanimi z zdravljenjem, izpadom dohodka, spremembo življenjskega sloga ali nujno prilagoditvijo vašega doma. Premislite o sklenitvi Dodatnega zavarovanja za hude bolezni, kajti s tem se lahko naštetim finančnim izzivom izognete.

Če se pojavi huda bolezen, je zdravljenje dolgotrajno, izid pa negotov. Predlagamo vam, da sklenete Dodatno zavarovanje za hude bolezni. S tem poskrbite, da bodo vam in bližnjim na voljo finančna sredstva za kritje izgube dohodka, zdravljenje, oskrbo in nego ter morebitno prilagoditev življenjskega prostora.

Če se pojavi huda bolezen, je zdravljenje dolgotrajno, izid pa negotov. Predlagamo vam, da sklenete Dodatno zavarovanje za hude bolezni. S tem poskrbite, da bodo vam in bližnjim na voljo finančna sredstva za kritje izgube dohodka, zdravljenje, oskrbo in nego.

Če se pojavi huda bolezen, je zdravljenje lahko dolgotrajno, izid pa negotov. Predlagamo vam, da sklenete Dodatno zavarovanje. S tem poskrbite, da bodo vam in bližnjim na voljo finančna sredstva za kritje izgube dohodka in zdravljenje, če zbolite za hudo boleznijo.

Obstajajo dejavniki, ki kažejo, da ste tudi sami izpostavljeni tveganjem. Če se pojavi huda bolezen, je zdravljenje lahko dolgotrajno, izid pa negotov. Predlagamo vam, da sklenete Dodatno zavarovanje za hude bolezni in s tem poskrbite, da bodo vam in bližnjim na voljo finančna sredstva, če jih boste potrebovali za zdravljenje, nadomestilo izpada dohodka ali spremembo življenjskega sloga.

Dodatno zavarovanje za delovno nezmožnost

Priporočena vsota za začasno nezmožnost

{{final_values.work_ability_temp_sum | number:0}} EUR.

Priporočena vsota za trajno nezmožnost

{{final_values.work_ability_permanent_sum | number:0}} EUR.

Če postanete začasno ali trajno nezmožni za delo, si lahko z dodatnim zavarovanjem zagotovite nadomestilo izpada dela prihodka, plačilo stroškov zdravljenja, prilagoditev bivalnega prostora in morebitno zdravstveno oskrbo.

Pri začasni nezmožnosti priporočamo vsoto, ki mesečno krije 30 % vaše neto plače. Pri trajni nezmožnosti priporočamo vsoto, ki mesečno krije 50 % vaše neto plače do vašega dopolnjenega 65. leta ali za obdobje 30 let.

S tem kritjem poskrbite za finančno varnost, če postanete začasno nezmožni za delo. Krije nekajmesečno nezmožnost za delo in morebitno zmanjšanje prihodkov. Ne krije pa trajne izgube delovne zmožnosti. Premislite, ali bi se želeli zavarovati tudi za ta primer.

Pri začasni nezmožnosti priporočamo vsoto, ki mesečno krije 30 % vaše neto plače.

Izbrali ste možnost, s katero poskrbite za finančno varnost, če postanete trajno nezmožni za delo. S tem kritjem lahko nadomestite trajno znižanje oziroma izpad dohodkov ali pa imate na voljo denar za zdravljenje, morebitno zdravstveno oskrbo ali prilagoditve svojega doma. Pri trajni zmožnosti priporočamo vsoto, ki mesečno krije 50 % vaše neto plače do vašega dopolnjenega 65. leta ali za obdobje 30 let.

Izbrana možnost ne krije začasne izgube delovne nezmožnosti, če ste več mesecev bolniško odsotni in imate v tem času nižje prihodke. Premislite, ali bi se želeli zavarovati tudi za ta primer.

Začasna ali trajna izguba delovne zmožnosti lahko bistveno vpliva na življenje vas in vaših bližnjih. Z dodatnim zavarovanjem lahko v takem primeru poskrbite za finančno varnost. Krijete lahko izpad dohodkov ali pa imate na voljo denar za zdravljenje, morebitno zdravstveno oskrbo ali prilagoditve svojega doma. Premislite o sklenitvi Dodatnega zavarovanja za delovno nezmožnost.

Koliko bi stalo vaše zavarovanje?

Zavarovalna vsota je osnova za tisto, kar nas po navadi vse zelo zanima – koliko bi mesečno plačevali za Življenjsko zavarovanje za primer smrti.

Vpišite svoje podatke in poslali vam bomo informativni izračun.

Podatki so bili poslani, kmalu boste v e-nabiralnik prejeli svoj informativni izračun.

Prišlo je do napake. Prosimo, poskusite znova.

* Polje je obvezno.
Naroči izračun
Zavarovalnica Triglav, d.d. vaše podatke hrani 5 let oziroma do preklica privolitve. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.

S sklenitvijo zavarovanj iz skupine Varčevanje povežete življenjsko zavarovanje za primer smrti z varčevanjem in naložbami. Namenjena so vsem, ki želite finančno zaščititi svoje bližnje in sebe ter hkrati varčevati. Prilagojena so vašim ciljem, izbirate pa jih lahko tudi glede na svojo starost. Večini zavarovanj lahko priključite dodatna zavarovanja.

Z oceno dejavnikov, ki vplivajo na priporočeno višino zavarovalne vsote, ste naredili prvi korak. Ker je ocena informativne narave in ker si želimo ponudbo za vaše zavarovanje čim bolj približati vašim potrebam in željam, vas vabimo, da naslednji korak naredimo skupaj.

Naroči zastopnika
Complementary Content
${loading}