Dodatno zdravstveno zavarovanje na potovanjih v tujini z asistenco

Potujete v tujino? Ne glede na to, kam in za koliko časa greste, boste zavarovani, če bi zboleli, imeli nezgodo ipd. Izognili se boste morebitnim visokim stroškom npr. oskrbe ali transporta domov.

Vsem, ki občasno ali redno potujete v tujino, svetujemo, da zaradi svoje finančne varnosti sklenete še Dodatno zdravstveno zavarovanje na potovanjih v tujini z asistenco (v nadaljevanju ZZPT).

Kadarkoli boste v tujini potrebovali pomoč, nas pokličite na +386 2 222 28 64. Na voljo smo vam 24 ur na dan.

Dodatnega zdravstvenega zavarovanja na potovanjih v tujini z asistenco ne morete skleniti samostojno, lahko pa ga priključite naslednjim zavarovanjem:

O zavarovanju

V okviru dogovorjene zavarovalne vsote ZZPT krije stroške nujnega zdravljenja in povečane stroške prevoza v domovino, ki jih zavarovana oseba utrpi zaradi nepredvidenih bolezni ali nezgode, ki se pojavijo v tujini.

Zavarovanje družinskih članov

ZZPT lahko sklenete tudi za svoje družinske člane:

  • zakonca ali zunajzakonskega partnerja in
  • otroke, ki ob sklenitvi dodatnega zavarovanja še niso dopolnili 18. leta starosti. Zavarovani so lahko največ do konca koledarskega leta, v katerem dopolnijo 26. leto starosti.

Starostne omejitve za zakonca oziroma zunajzakonskega partnerja se ujemajo s tistimi za osnovno zavarovanje. S plačilom premije za 4 osebe je lahko zavarovanih 5 ali več družinskih članov.

Izbirate lahko med tremi kombinacijami

Ob sklenitvi Dodatnega ZZPT lahko izbirate med tremi kombinacijami, ki se razlikujejo po višini zavarovalnega kritja in premiji:

Zavarovalno kritje v EUR
Možne kombinacije Skupna zavarovalna vsota največ do ... ... od tega za povrnitev stroškov prevoza največ do: Mesečna premija
Kombinacija A 20.000 5.000 2,43
Kombinacija B 35.000 10.000 3,66
Kombinacija C 50.000 15.000 5,58

Dokumenti

Za ogled dokumentov priporočamo PDF pregledovalnik Adobe Acrobat Reader

Zavarovanja, ki jim lahko priključite ZZPT z asistenco

Vse bo v redu

ajax content
Complementary Content
${loading}