Dodatno zavarovanje asistence po poškodbi

Preprečite, da bi se vam zdravstveno stanje v primeru poškodbe poslabšalo zaradi predolgega čakanja na pregled specialista.

Dodatno zavarovanje asistence po poškodbi vam na podlagi utemeljene medicinske indikacije v primeru poškodbe krije stroške specialistične obravnave, zahtevnih diagnostičnih postopkov in ambulantne rehabilitacije, ki nastanejo pri izvajalcih zdravstvenih storitev v Sloveniji.

V primeru poškodbe nas pokličite:

Pomagali vam bomo z informacijami in organizirali termin pri ustreznem izvajalcu zdravstvenih storitev.

Zavarovanje lahko sklenejo zavarovalci, ki osnovnemu življenjskemu zavarovanju priključijo tudi Dodatno nezgodno zavarovanje.

Dodatnega zavarovanja asistence po poškodbi ne morete skleniti samostojno, lahko pa ga priključite naslednjim zavarovanjem:

O zavarovanju

Zavarovalna vsota

Zavarovalna vsota na zavarovalni primer za posameznega zavarovanca znaša 3.000 EUR, od tega 600 EUR za ambulantno rehabilitacijo.

Individualno ali družinsko zavarovanje

Izbirate lahko med individualnim in družinskim zavarovanjem. S slednjim poleg sebe zavarujete tudi ožje družinske člane (zakonec ali izvenzakonski partner ter njuni otroci, če ob sklenitvi zavarovanja še niso dopolnili 18 let, pri čemer se zavarovanje za otroka izteče najkasneje konec koledarskega leta, v katerem dopolni 28 let).

Specialistična obravnava

Specialistična obravnava zajema specialistični pregled, pripadajoče enostavne diagnostične preiskave (zlasti RTG, UZ, EKG, EMG, EEG, VEP, OCT, laboratorijska preiskava) in pripadajoče enostavne ambulantne posege (zlasti parenteralna aplikacija zdravila, aplikacija blokade, punkcija, oskrba rane, odstranitev tujka).

Zahtevni diagnostični postopek

Zahtevni diagnostični postopek zajema zahtevne diagnostične preiskave, ki so nadaljevanje specialistične obravnave in so potrebne za postavitev diagnoze poškodbe (zlasti računalniška tomografija (CT, CTA), magnetna resonanca (MR, MRA), irigografija, UZ vodena biopsija notranjih organov in prostate, endoskopski UZ, artrografija, gastroskopija, kolonoskopija, mielografija).

Ambulantna rehabilitacija

Ambulantna rehabilitacija zajema storitve ambulantne fizioterapije, vključno s pregledom specialista fiziatra, delovne terapije oziroma govorne terapije, ki so nadaljevanje specialistične obravnave ali zahtevnega diagnostičnega postopka in so potrebne za zdravljenje poškodbe. Ambulantna rehabilitacija se izvaja v področjih fiziatrije in ambulantne rehabilitacije.

Dokumenti

Za ogled dokumentov priporočamo PDF pregledovalnik Adobe Acrobat Reader

Zavarovanja, ki jim lahko priključite Dodatno zavarovanje asistence po poškodbi

Vse bo v redu

ajax content
Complementary Content
${loading}