Stojimo vam ob strani, tudi ko življenje zavije po svoje.


Čeprav je epidemije konec, v Zavarovalnici Triglav pozorno spremljamo razmere in skrbimo za varnost vas, naših zavarovancev. Zato smo obstoječim življenjskim zavarovanjem Zavarovalnice Triglav dodali nove ugodnosti in kritja. 

 

Kaj pokrivajo življenjska zavarovanja v zvezi s COVID-19?

 

1. Vsi zavarovanci, ki imajo sklenjeno tudi dodatno zavarovanje hujših bolezni in poškodb ali dodatno zavarovanje kritičnih bolezni, so upravičeni tudi do izplačila v primeru hospitalizacije zaradi COVID-19.
V tem primeru se izplača 10 % zavarovalne vsote, vendar ne manj kot 1.000 EUR.

2. Vsem strankam Skupine Triglav so brezplačno na voljo strokovni zdravstveni nasveti na daljavo.
V sodelovanju s Triglav, Zdravstveno zavarovalnico, d.d., je strankam na voljo brezplačen zdravstveni nasvet. S klicem na 080 26 64 se z Zdravstveno točko dogovori termin pogovora z zdravnikom družinske medicine in drugih specialnosti. Podrobnosti o posebni ponudbi najdete tukaj.

 

Kdo lahko izkoristi kritja in ugodnosti?


Do vseh naštetih kritij in ugodnosti so upravičeni zavarovanci Zavarovalnice Triglav s sklenjenimi zavarovanji, ki so veljavna in aktivna na dan 1. 4. 2020, za katera so redno plačane zavarovalne premije in izpolnjeni morebitni drugi pogoji iz zavarovalne dokumentacije. Dodatno kritje v primeru hospitalizacije zaradi COVID-19 velja do 14. 7. 2020, posebna ponudba brezplačnega zdravstvenega nasveta pa je strankam Skupine Triglav na voljo v času izrednih razmer.

 

Zavarovalnica Triglav in COVID-19


Čeprav smo z veseljem ponovno odprli naše poslovalnice, na prvem mestu ostaja zagotavljanje varnosti tako naših strank kot tudi zaposlenih. Vse stranke zato vljudno naprošamo, da še naprej sledijo ukrepom, ki veljajo ob vstopu v poslovalnice. Prav tako še vedno ostajamo na voljo tudi na daljavo. Več informacij imate na voljo na: www.triglav.si/covid-19.

Podrobne informacije o vseh življenjskih zavarovanjih najdete na: zivljenje.triglav.si.

Za informacije o sklepanju zavarovanj na daljavo ali druge informacije o zavarovanjih lahko pokličete svojega zavarovalnega zastopnika ali mu pošljete e-sporočilo. Vprašanja lahko posredujete tudi na e-naslov info@triglav.si ali pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 555 555.

Dostop do vaših zavarovanj
kjerkoli in kadarkoli
i.triglav