Kaj bi bilo s tistimi, ki jih imate radi …

22. 10. 2018

… če bi se vam zgodilo najhujše?

 

V življenju si postavljate številna pomembna vprašanja. Ravno tega zgoraj, čeprav je zoprno, ne bi smeli izpustiti in nanj pozabiti. Zagotovo si želite poskrbeti za vaše bližnje in jim zagotoviti finančno varnost, če bi se vam, kaj zgodilo.

 

Kako in koliko? To sta verjetno naslednji vprašanji, ki se vam lahko ob zapisanem porajata. Odgovor je lahko Življenjsko zavarovanje za primer smrti ali pa katero drugo življenjsko zavarovanje.

 

Da bi vam olajšali izbiro in vam pomagali najti rešitev prilagojeno vam, smo ustvarili novo spletno stran: zivljenje.triglav.si.

 

Namenjena je temu, da vam na enostaven način pojasni, kakšne možnosti imate na voljo glede na vaše potrebe.

 

Ponuja pa vam tudi izračun ustrezne zavarovalne vsote, da si boste znali odgovoriti na vprašanje koliko sredstev bi vaši bližnji potrebovali, če se vam kaj zgodi. V spletnem testu pa lahko ugotovite, kakšna tveganja vas najbolj ogrožajo, in naročite nasvete, kako se jim izogniti.

 

Če pa bi potrebovali dodaten strokovni nasvet, vam stran omogoča, da hitro pridete v stik z zavarovalnim zastopnikom, ki bo vam bo znal bolj podrobno svetovati.

Deli povezavo na:
Share on Google+