Nezgodno zavarovanje za otroke

Popolno kritje, popolna varnost. Naj bo šolsko leto brezskrbno za vse.
 

Ugodnosti tokratne akcije:

  • paket EKSTRA – novo v ponudbi,
  • asistenca po nezgodi,
  • 10 % popusta za sklenitev prek spleta,
  • 20 % popusta za veliko družino.

Zavarovalna kritja in premije

V premiji je zajet 8,5-odstotni davek po Zakonu o davku od prometa zavarovalnih poslov in 10 % popust za zavarovanje sklenjeno preko spleta.
*Višina premije Nezgoda komplet je odvisna od zbranega Triglav komplet popusta. Za sklenitev novega zavarovanja Nezgoda komplet se prizna dvojni Triglav komplet popust.

Paket EKSTRA – novo v ponudbi

Paket EKSTRA vključuje tudi dodatna kritja za zlome, izpahe in opekline ter mesečno nezgodno rento. Paket lahko sklenete prek spleta, pri zavarovalnem zastopniku oz. na naših prodajnih mestih.

Asistenca po nezgodi

V primeru poškodbe otroka pokličite na brezplačno številko 080 28 64, na kateri lahko pridobite:

  • informacije o zdravstvenih storitvah, izvajalcih in čakalnih dobah,
  • koristne informacije o pravicah iz obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, kot so ali imam pravico do bolniškega staleža zaradi nege otroka, kdaj lahko spremljam otroka v bolnišnico, prejem koristnih nasvetov o rehabilitaciji po poškodbi (kdaj mojemu otroku pripada zdraviliško zdravljenje, kdaj fizioterapija in druge povezane zdravstvene storitve, napotke v zvezi z zdravljenjem v tujini);
  • splošne informacije o zavarovalnih kritjih, predvsem o kritju stroškov zdravljenja;
  • organizacijo termina zdravniškega pregleda pri izvajalcih iz obveznega zdravstvenega zavarovanja ali pri zasebnikih (pregledi, preiskave, fizikalne in govorne terapije);
  • informacije o kontaktnih podatkih zdravnikov, specialistov, ki vam nudijo nasvete v primerih, kadar imajo otroci različne posledice zaradi nezgode.

 

20 % popust za veliko družino

Starši, ki hkrati zavarujete najmanj tri otroke, lahko izkoristijo poseben 20-odstotni popust za veliko družino. Toda pozor! Popust na veliko družino se prizna pri sklenitvi zavarovanj prek spleta, pri zavarovalnem zastopniku oz. na naših prodajnih mestih.

Kombinacija Nezgoda komplet!

Obogatena in nadstandardna ponudba kritij je odslej na voljo s kombinacijo Nezgoda komplet. Za vse, ki ste člani Triglav kompleta je ta kombinacija še posebej ugodna, saj zavarovanje šteje v Triglav komplet na zavarovanje pa se prizna Triglav komplet popust iz naslova obstoječega Triglav kompleta. Za nova zavarovanja se obračuna dvojni Triglav komplet popust.

 

Primer informativnega izračuna za sklenitev Nezgode komplet za otroka, mlajšega od 14 let: Npr. če vam zavarovanja vključena v Triglav kompletu prinesejo popust v višini 12 %, se vam pri sklenitvi novega zavarovanja Nezgode kompleta vse bonitete iz Triglav kompleta podvojijo, tako da je zavarovalec ob sklenitvi zavarovanja deležen popusta v višini 24 % (2 x 12 %), letna premija za to zavarovanje bi tako znašala 51,44 EUR.

Kdo se lahko zavaruje?

Nezgodno zavarovanje lahko sklenete za otroka od rojstva do neizpolnjenega 14. leta starosti.

Trajanje zavarovanja

Ob plačilu premije do začetka novega šolskega leta 1. 9. 2017, stopi zavarovanje v veljavo tistega dne, ki je uradno določen za začetek novega šolskega leta, in sicer 31. 8. 2017 ob 24. uri Ob plačilu premije po uradnem začetku novega šolskega leta 1. 9. 2017 se zavarovanje prične ob 24. uri tistega dne, ko je plačana zavarovalna premija.

Dodatna prednost akcijskega zavarovanja je še 30 dni zavarovanja več. Če prej ne bo sklenjeno novo zavarovanje, bo to zavarovanje trajalo še do 24. ure 30. dne po začetku naslednjega šolskega leta. Potek zavarovanja je 30. 9. 2018 ob 24. uri.

Kaj zavarovanje krije?

Nezgodno zavarovanje krije vse posledice nezgod, ki se pripetijo doma ali v tujini, v prostem času ali pri športu (tako rekreativnem, kot tudi v primeru, da so otroci registrirani člani kluba).

 

Sklenite zavarovanjeŽelim izvedeti več

Koristni nasveti


Nezgodno zavarovanje: Kako ga izbrati?
Bistre glave nosijo čelado
Drobni tisk: Kaj je nezgoda?