Znižanje doplačila za mlade voznike

V Zavarovalnici Triglav smo za voznike osebnih avtomobilov z manj kot tremi leti vozniških izkušenj pripravili brezplačno Delavnico Triglav mladi, ki se izvaja po opravljenem zakonsko predpisanem Programu dodatnega usposabljanja za voznika začetnika, torej v istem dnevu.

Delavnico Triglav mladi izvajamo:

 

Z udeležbo na brezplačni Delavnici Triglav mladi bo vaše doplačilo na premijo za povečano nevarnost voznika z manj kot tremi leti vozniških izkušenj nižje in to za celotno obdobje povečane nevarnosti.

 

Z Delavnico Triglav mladi lahko vaše doplačilo za povečano nevarnost zmanjšate za 50 %, in sicer iz 30 % na le 15 %. To si lahko zagotovite, če boste:

  • na posebej razpisanih terminih Zavarovalnice Triglav opravili Program dodatnega usposabljanja za voznika začetnika v  izbranem centru varne vožnje in
  • hkrati opravili brezplačno Delavnico Triglav mladi.

 

NOVOST: Popolna oprostitev doplačila

Z uporabo mobilne aplikacije DRAJV in opravljeno Delavnico Triglav mladi imate možnost 100 % znižanja doplačila za mladega voznika. Preverite, kakšne ugodnosti prinaša DRAJV.

 

 

Delavnica Triglav mladi je sestavljena iz dveh delov:

  • e-izpita, ki predstavlja teoretični del Delavnice Triglav mladi in
  • praktičnega dela z vajo na poligonu.

Uspešno opravljen e-izpit je predpogoj za prijavo na program dodatnega usposabljanja voznika začetnika z Delavnico Triglav mladi.

 

Po opravljeni delavnici vam bomo na elektronski naslov poslali potrdilo o opravljeni Delavnici Triglav mladi. Izdano potrdilo je osnova za znižanje doplačila, ki ga lahko uveljavite z dnem predložitve Zavarovalnici Triglav. Potrdilo lahko uveljavite pri zavarovalnih zastopnikih in na poslovnih mestih Zavarovalnice Triglav, ki uporabljajo sklepalno aplikacijo Zavarovalnice Triglav.


Znižano doplačilo, ki znaša 15 % lahko uveljavite pri sklenitvi avtomobilskih zavarovanj Zavarovalnice Triglav za osebne avtomobile, ki jih uporablja na potrdilu navedena oseba. 

Znižano doplačilo lahko uveljavite pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti, zavarovanju voznika za škodo zaradi telesnih poškodb in zavarovanju splošnega avtomobilskega kaska.  

Sprejmite pravilno odločitev in si zagotovite znižanje doplačila za mlade voznike s prijavo na enega od spodnjih Centrov varne vožnje:

 

Vsi, ki ste brezplačno Delavnico Triglav mladi opravili še pred 15. 6. 2015 imate znižano doplačilo za mladega voznika po takrat veljavnih pogojih.

Dodatne vsebine

TV oglas Triglav DRAJV
TV oglas Delavnica Triglav mladi