Zavarovanje avtodomov

Število lastnikov avtodomov strmo narašča. Zato smo za vse, ki se na potovanja odpravljate z avtodomi, pripravili vrsto ugodnosti.

ZAVAROVANJE AVTODOMA Z AKCIJO SPROSTI ČAS

Ob sklenitvi zavarovanja za avtodom v času med 1. 3. 2018 in 28. 2. 2019 lahko v akciji Sprosti čas ugodno sklenete zavarovanje prtljage, zavarovanje odgovornosti in asistence za kolesarje ter zavarovanje rehabilitacije po prometni nesreči. Ob sklenitvi vsaj enega od akcijskih zavarovanj boste prejeli še kupon za popust pri sklenitvi letnega turističnega zavarovanja. Več o akciji SPROSTI ČAS.

UGODNOSTI

 • 10 % popust na zavarovalno premijo splošnega kaska in kombinacij B in K za zavarovanje specialnih motornih vozil, starih 5 ali več let,
 • 20 % popust na zavarovalno premijo kombinacije K delnega avtomobilskega kaska v primeru, da ima vozilo vgrajeno atestirano napravo za protivlomno varovanje vozila.

Priporočamo, da sklenete tudi zavarovanje avtomobilske asistence, ki smo jo dopolnili s ponudbo za avtodome in bivalne prikolice. Kadarkoli boste potrebovali pomoč, pokličite 080 2864 (iz tujine +386 2222 2864). Pomagali vam bomo in vas rešili iz neljube situacije.

PREDNOSTI

 • hitro in učinkovito reševanje škod;
 • prijava škode iz avtomobilskega kaska tudi preko spleta ali po telefonu, na brezplačni telefonski številki 080 555 555 ali na pogodbenih servisih Zavarovalnice Triglav, ki so označeni z napisom »Prijava škod«;
 • 24-urna asistenca doma in v tujini;
 • 50 % znižanje doplačila za mlade voznike, ki opravijo Delavnico Triglav mladi ali vožnjo na simulatorju varne vožnje oz. 100 % znižanje doplačila z uporabo aplikacije DRAJV in opravljeno Delavnico Triglav mladi ali vožnjo na simulatorju varne vožnje;
 • možnost pridobitve nižjega začetnega razreda za dodatna vozila v družini;
 • možnost odkupa posledic prve škode pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti, zavarovanju voznika in zavarovanju splošnega avtomobilskega kaska.

UGODNOSTI

 • paketi avtomobilskih zavarovanj – do 17 % paketni popust;
 • do 25 % dodatnega popusta na avtomobilsko zavarovanje (AO, AO plus in zavarovanje splošnega avtomobilskega kaska) z aplikacijo DRAJV;
 • do 15 % popust za izkušene voznike;
 • 10 % popust za mlade družine (na zavarovanje AO in AO plus);
 • do 5 % popust na stalnost;
 • do 55 % bonus pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti, zavarovanju voznika in zavarovanju splošnega avtomobilskega kaska.

NOVOSTI

 • Za osebna vozila, ki imajo vgrajene napredne varnostne in asistenčne sisteme, ponujamo kar do 15 % popusta pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti, zavarovanju voznika in zavarovanju avtomobilskega kaska.

Dodatne vsebine

Izjave strank: Andreja Zabret, Radomlje

"Decembra lani sem šla na službeno pot in malo pred Dunajem se mi je pokvaril avto. Poklicala sem asistenco in bila prijetno presenečena nad njihovo prijaznostjo in hitro odzivnostjo."

Izjave strank: Mateja Vertačnik, Ljubljana

"Iskala sem poceni zavarovanje za avto, nakar mi je kolega predlagal Zavarovalnico Triglav in njegovega lastnega zavarovalnega agenta, ki se je izkazal za zelo fleksibilnega."

Izjave strank: Mojca Hribar, Kamnik

"Dve leti nazaj smo bili na morju z družino in po treh tednih Korzike se nam je pokvaril avto. Zavarovalnica se je povezala z italijansko in že dve uri po našem klicu so nas prepeljali s taksijem v hotel, kjer so nas namestili."

Izjave strank: Rajko Šabec, Ig

"Več kot 30 let sem že zavarovan pri tej zavarovalnici in še na misel mi ne pride, da bi menjal kakšno drugo zavarovalnico. Tukaj sem zavarovan tudi paketno, imam zavarovano hišo in avto."

Izjave strank: Valentin Lampič, Ljubljana

"Nekdo me je udaril v vrata in brez policijskega zapisnika sem prišel na Zavarovalnico Triglav uveljavljat škodo na parkirišču. Izpolnili so mojo željo po popravilu avta tam, kjer je bil kupljen, in stvar je bila zaključena tik-tak."

Sprosti čas
TV oglas za Triglav komplet