Avtomobilska zavarovanja

Odločite se za avtomobilsko zavarovanje, ki vam zagotavlja najboljša kritja, s katerimi boste najbolje zavarovali sebe, sopotnike in vozilo. Priporočamo vam paketno zavarovanje, ki vam omogoča najugodnejše zavarovanje vozila.

SKUPAJ ZA UGODNEJŠO VINJETO

Skleni avtomobilsko zavarovanje ter prihrani pri nakupu vinjete. Ali kupi vinjeto ter prihrani pri sklenitvi zavarovanja, vse leto!

Z MOBILNO APLIKACIJO DRAJV DO POPUSTA 25 % PRI AVTOMOBILSKEM ZAVAROVANJU

Z brezplačno mobilno aplikacijo DRAJV sedaj pri avtomobilskem zavarovanju lahko prihranite kar do 25 %, dokažete, da obvladate varno vožnjo in hkrati postanete še boljši voznik.

AVTOMOBILSKO ZAVAROVANJE Z AKCIJO SPROSTI ČAS PRINAŠA DO 75 EUR UGODNOSTI - Akcija podaljšana do 29. 2. 2016

Ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja v času med 1. 3. 2015 in 29. 2. 2016 vam ob izpolnjevanju pogojev v akciji Sprosti čas podarimo kar 3 ugodnosti: brezplačno zavarovanje prtljage, možnost ugodnejše sklenitve zavarovanja koles in kolesarjev ter ugodnejše sklenitve turističnega zavarovanja.

Brezplačno zavarovanje rehabilitacije po prometni nesreči

Če v času med 1. 9. 2015 in 29. 2. 2016 sklenete ali obnovite avtomobilsko zavarovanje, prejmete odlično darilo – brezplačno Zavarovanje rehabilitacije po prometni nesreči.

Avtomobilska odgovornost - AO

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti je po zakonu obvezno zavarovanje, ki ga mora imeti vsako registrirano vozilo.

AO plus - zavarovanje voznika

Zavarovanje voznika povzročitelja prometne nesreče za primer telesnih poškodb ali smrti.

Avtomobilski kasko

Zavarovanje krije škodo zaradi uničenja, poškodovanja ali tatvine vozila.

Avtomobilsko zavarovanje v paketu

Paketna ponudba je najboljša in najugodnejša izbira za vaše avtomobilsko zavarovanje. Paketi se razlikujejo po številu vključenih zavarovanj in višini paketnih popustov.

Avtomobilska asistenca

24-urna pomoč na cesti v Sloveniji in večini držav Evrope.

Kasko karambol

Kasko karambol je namenjen sklepanju kasko zavarovanj za osebna vozila, ki so stara šest ali več in v osnovi nudi kritje v primeru prometne nesreče.

DELAVNICA TRIGLAV MLADI - ZNIŽANJE DOPLAČILA ZA MLADE VOZNIKE

Mladi vozniki, ki boste v izbranem centru varne vožnje, na posebej razpisanih terminih Zavarovalnice Triglav, poleg Programa dodatnega usposabljanja za voznika začetnika, opravili tudi brezplačno Delavnico Triglav mladi, boste upravičeni do znižanja doplačila za povečano nevarnost voznika z manj kot tremi leti vozniških izkušenj.

Pravna zaščita

Zavarovanje krije stroške, ki nastanejo v pravnih postopkih kot posledica prometne nesreče.

Nezgodno zavarovanje voznika in potnikov

Poskrbite za zavarovanje voznika in vseh potnikov, saj lahko zaradi nezgode pride do smrti, invalidnosti in stroškov zdravljenja.

Zavarovanje avtodomov

Število lastnikov avtodomov strmo narašča. Zato smo za vse, ki se na potovanja odpravljate z avtodomi, pripravili vrsto ugodnosti.

Zavarovanje motornih koles

Preverite prenovljeno ponudbo zavarovanj za motorna kolesa.

Zavarovanje zdraviliškega zdravljenja po poškodbah v prometni nesreči

Avto s potniki ni samo pločevina, zato smo razvili zavarovanje, ki omogoča vsem potnikom, udeleženim v prometni nesreči, okrevanje v priznanih slovenskih zdraviliščih.