Avtomobilska zavarovanja

Odločite se za avtomobilsko zavarovanje, ki vam zagotavlja najboljša kritja, s katerimi boste najbolje zavarovali sebe, sopotnike in vozilo. Priporočamo vam paketno zavarovanje, ki vam omogoča najugodnejše zavarovanje vozila.

KAKO DO KAR 60 EUR BREZPLAČNEGA GORIVA?

Sklenite avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav in kupite letno vinjeto na Petrolu ter si pridobite do 30 EUR brezplačnega goriva. Vsi, ki ste ali boste postali odjemalci Petrol Elektrike, pa lahko v tej akciji pridobite še do 30 EUR brezplačnega goriva. Skupaj torej do 60 EUR brezplačnega goriva.

VEČ KOT LE AVTOMOBILSKO ZAVAROVANJE V AKCIJI SPROSTI ČAS

Ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja v času med 1. 3. 2017 in 28. 2. 2018 lahko v akciji Sprosti čas ugodno sklenete tudi zavarovanje prtljage, zavarovanje odgovornosti in asistence za kolesarje ter zavarovanje rehabilitacije po prometni nesreči. Ob sklenitvi vsaj enega akcijskega zavarovanja vam podarimo še kupon za ugodnejšo sklenitev letnega turističnega zavarovanja.

Z MOBILNO APLIKACIJO DRAJV DO DODATNIH 25 % POPUSTA PRI AVTOMOBILSKEM ZAVAROVANJU

Z brezplačno mobilno aplikacijo DRAJV lahko sedaj pri avtomobilskem zavarovanju dodatno prihranite kar do 25 %, sodelujete v izzivih s privlačnimi nagradami in dokažete, da obvladate varno vožnjo.

Avtomobilska odgovornost - AO

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti je po zakonu obvezno zavarovanje, ki ga mora imeti vsako registrirano vozilo.

AO plus - zavarovanje voznika

Zavarovanje voznika povzročitelja prometne nesreče za primer telesnih poškodb ali smrti.

Avtomobilski kasko

Zavarovanje krije škodo zaradi uničenja, poškodovanja ali tatvine vozila.

Avtomobilsko zavarovanje v paketu

Paketna ponudba je najboljša in najugodnejša izbira za vaše avtomobilsko zavarovanje. Paketi se razlikujejo po številu vključenih zavarovanj in višini paketnih popustov.

Avtomobilska asistenca

24-urna pomoč na cesti v Sloveniji in večini držav Evrope.

Kasko karambol

Kasko karambol je namenjen sklepanju kasko zavarovanj za osebna vozila, ki so stara šest ali več in v osnovi nudi kritje v primeru prometne nesreče.

DELAVNICA TRIGLAV MLADI - ZNIŽANJE DOPLAČILA ZA MLADE VOZNIKE

Mladi vozniki, ki boste v izbranem centru varne vožnje, na posebej razpisanih terminih Zavarovalnice Triglav, poleg Programa dodatnega usposabljanja za voznika začetnika, opravili tudi brezplačno Delavnico Triglav mladi, boste upravičeni do znižanja doplačila za povečano nevarnost voznika z manj kot tremi leti vozniških izkušenj.

Pravna zaščita

Zavarovanje krije stroške, ki nastanejo v pravnih postopkih kot posledica prometne nesreče.

Avtomobilska in pravna zaščita - novost!

Poleg kritja stroškov pravnih postopkov, ki so posledica prometne nesreče, bo zavarovalnica poskrbela tudi za urejanje stvari pri zavarovalnici povzročitelja nesreče in izplačilo materialne škode.

Nezgodno zavarovanje voznika in potnikov

Poskrbite za zavarovanje voznika in vseh potnikov, saj lahko zaradi nezgode pride do smrti, invalidnosti in stroškov zdravljenja.

Zavarovanje avtodomov

Število lastnikov avtodomov strmo narašča. Zato smo za vse, ki se na potovanja odpravljate z avtodomi, pripravili vrsto ugodnosti.

Zavarovanje motornih koles

Preverite prenovljeno ponudbo zavarovanj za motorna kolesa.

Zavarovanje rehabilitacije po prometni nesreči

Zavarovanje krije stroške zahtevnega diagnostičnega postopka, stroške ambulantne rehabilitacije, stroške zdraviliškega zdravljenja po poškodbah v prometni nesreči, stroške psihološke pomoči ter stroške zobnoprotetične rehabilitacije.