KAKO OB NAKUPU VINJETE NATOČITI DO 60 EUR BREZPLAČNEGA GORIVA?

Če ste do 15. 2. 2018 na Petrolu kupili letno vinjeto in boste do 30. 11. 2018 sklenili avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav, boste lahko na Petrolu natočili do 30 EUR brezplačnega goriva. Vsi, ki boste v času trajanja akcije postali odjemalci Petrol Elektrike, boste lahko dodatno natočili še do 30 EUR brezplačnega goriva. Skupaj torej kar 60 EUR brezplačnega goriva.

 

Dobroimetje vam bomo zapisali na Petrol klub kartico. Če Petrol klub kartice nimate, vam bomo izpolnjen pogoj zapisali na posebno akcijsko kartico za brezplačno gorivo, ki ste jo prejeli ob nakupu vinjete. Poleg ugodnosti brezplačnega goriva boste na kartico prejeli tudi zapis ugodnosti za 70 % popusta na eno pranje avtomobila v avtomatski avtopralnici na Petrolu.

 

Ugodnost v obliki brezplačnega goriva in popusta na enkratno pranje osebnega vozila v avtomatski avtopralnici na Petrolu je na Petrolovih bencinskih servisih moč unovčiti do 31. 12. 2018.

 

Kako pridobim do 60 EUR brezplačnega goriva?

Dodatne ugodnosti (do 30 EUR brezplačnega goriva) ste deležni vsi, ki boste kupili letno vinjeto na Petrolu do 15. 2. 2018 in boste do 30. 11. 2018 s Petrolom sklenili novo pogodbo oz. podaljšali obstoječo pogodbo o dobavi Petrol Elektrike. Novi odjemalci Petrol Elektrike boste pridobili 30 EUR brezplačnega goriva, obstoječi odjemalci Petrol Elektrike pa ste upravičeni do ugodnosti 15 EUR brezplačnega goriva.

 

Obe ugodnosti skupaj tako prinašata do 60 EUR brezplačnega goriva.

 

Več o ugodnosti iz naslova Petrol Elektrike kot tudi iz naslova dobave zemeljskega plina s Petrolom

 

 

Pogoji akcije »Skupaj v akciji 2017, 2018«

Akcija velja za fizične osebe (ne za podjetnike), za zavarovalne police, na katerih je sklenjeno vsaj zavarovanje avtomobilske odgovornosti in je premija zavarovanja na polici vsaj 200 EUR. Velja za osebna vozila in avtodome. Akcija velja samo za letne vinjete cestninskega razreda 2A ali 2B, kupljene na Petrol bencinskih servisih v Republiki Sloveniji. Ugodnost točenja brezplačnega goriva in pranja vozila s posebnim akcijskim popustom bo iz te akcije mogoče izkoristiti do 31. 12. 2018. Ugodnosti ni mogoče zamenjati za gotovino. Za zapis vsakega izpolnjenega pogoja na kartico si Zavarovalnica Triglav in Petrol pridružujeta pravico 3 delovnih dni. Zapis ugodnosti za prejem brezplačnega goriva po izpolnjenih in zapisanih obeh pogojih bo na kartico izveden naslednji delovni dan. Naknadnega zapisa pogojev na kartico ni mogoče izvesti. V primeru, da imate na kartici zapisanih več pogojev, se vrednost dobroimetja določi glede na vrstni red zapisa. Naknadno uveljavljanje višje vrednosti ugodnosti na isti kartici ni mogoč. Zapis izpolnjenega pogoja na Petrol Klub American Express kartico ni mogoč. Reklamacije rešuje klicni center Petrola – telefonska številka 080 22 66. Rok za rešitev reklamacije je 7 dni. Akcija poteka na Petrolovih bencinskih v RS, na sklepalnih mestih Zavarovalnice Triglav, d. d., na njenih pogodbenih prodajnih mestih in pri internetni sklenitvi avtomobilskega zavarovanja. Akcija ne velja na nekaterih prodajnih mestih, ki sklepajo zavarovanja s posebnimi akcijskimi ugodnostmi ali po posebnih pogojih in ceniku.