DO 30 EUR BREZPLAČNEGA GORIVA NA PETROLU IN POPUSTA PRI PRANJU VOZILA

1. Najprej sklenitev avtomobilskega zavarovanja

 

Sklenitev avtomobilskega zavarovanja od 1. 12. 2018 do 30. 11. 2019

Pogoji:

  • fizična oseba,
  • AO zavarovanje,
  • DŠ je obvezen podatek,
  • premija na polici (z upoštevanimi popusti) enaka ali višja od 200 EUR, novo/obnova.
+

Nakup vinjete na Petrolu od 1. 12. 2018 do 15. 2. 2019 (letna vinjeta cestninskega razreda 2A ali 2B).

 

2. Najprej nakup letne vinjete 

 

Nakup vinjete na Petrolu od 1. 12. 2018 do 15. 2. 2019 (letna vinjeta cestninskega razreda 2A ali 2B).

+

Sklenitev avtomobilskega zavarovanja od 1. 12. 2018 do 30. 11. 2019.

Pogoji:

  • fizična oseba,
  • AO zavarovanje,
  • DŠ je obvezen podatek,
  • premija na polici (z upoštevanimi popusti) enaka ali višja od 200 EUR, novo/obnova.

 

Oba pogoja se zapišeta na Petrol klub kartico ali če stranka te nima, mu prodajnik izroči posebno akcijsko kartico (te kartice izdajamo do 15. 2. 2019). Po zapisu obeh pogojev na isti kartici, je stranka upravičena do ugodnosti – za 15 oz. 30 EUR brezplačnega goriva na Petrolu in do 70 % popusta za pranje avtomobila v avtomatski avtopralnici na enem od Petrol bencinskih servisov, ki ima možnost  pranja.

 

KAKO OB NAKUPU VINJETE NATOČITI DO 30 EUR BREZPLAČNEGA GORIVA?

Če do 15. 2. 2019 na Petrolu kupite letno vinjeto in do 30. 11. 2019 sklenete avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav, boste lahko na Petrolu natočili do 30 EUR brezplačnega goriva.

 

Dobroimetje vam bomo zapisali na Petrol klub kartico. Če Petrol klub kartice nimate, vam bomo izpolnjen pogoj zapisali na posebno akcijsko kartico za brezplačno gorivo, ki ste jo prejeli ob nakupu vinjete. Poleg ugodnosti brezplačnega goriva boste na kartico prejeli tudi zapis ugodnosti za 70 % popusta na eno pranje avtomobila v avtomatski avtopralnici na Petrolu.

 

Ugodnost v obliki brezplačnega goriva in popusta na enkratno pranje osebnega vozila v avtomatski avtopralnici na Petrolu je na Petrolovih bencinskih servisih moč unovčiti do 31. 12. 2019.

 

Pogoji akcije »Skupaj v akciji 2018/2019«

Akcija velja za fizične osebe (ne za podjetnike), za zavarovalne police, na katerih je sklenjeno vsaj zavarovanje avtomobilske odgovornosti in je premija zavarovanja na polici (z upoštevanimi popusti) vsaj 200 EUR. Velja za osebna vozila in avtodome. Akcija velja samo za letne vinjete cestninskega razreda 2A ali 2B, kupljene na Petrol bencinskih servisih v Republiki Sloveniji do vključno 15. 2. 2019. Ugodnost točenja brezplačnega goriva in pranja vozila veljata ob izpolnitvi obeh pogojev; to je nakupa vinjete in sklenitve zavarovanja. Ugodnost točenja brezplačnega goriva in pranja vozila s posebnim akcijskim popustom bo iz te akcije mogoče izkoristiti do 31. 12. 2019. Posamezno ugodnost je mogoče izkoristi le enkrat. Pridobljeno ugodnost v višini 15 oz. 30€ je potrebno uporabiti ob enkratnem nakupu v celotni višini navedene vrednosti. Morebitni preostanek neizkoriščene vrednosti ne bo mogoče koristiti ob drugem nakupu. Ugodnosti ni mogoče zamenjati za gotovino. Za zapis vsakega izpolnjenega pogoja na kartico si Zavarovalnica Triglav in Petrol pridružujeta pravico 3 delovnih dni. Zapis ugodnosti za prejem brezplačnega goriva po izpolnjenih in zapisanih obeh pogojih bo na kartico izveden naslednji delovni dan. Naknadnega zapisa pogojev na kartico ni mogoče izvesti. V primeru, da imate na kartici zapisanih več pogojev (več zavarovanj), se vrednost dobroimetja določi glede na vrstni red zapisa. Naknadno uveljavljanje višje vrednosti ugodnosti na isti kartici ni mogoč. Zapis izpolnjenega pogoja na Petrol Klub American Express kartico ni mogoč. Reklamacije rešuje klicni center Petrola – telefonska številka 080 22 66. Rok za rešitev reklamacije je 7 dni. Za rešitev težav pa lahko pišete tudi na ugodnost.gorivo@petrol.si. Akcija poteka na Petrolovih bencinskih v RS, na sklepalnih mestih Zavarovalnice Triglav, d. d., na njenih pogodbenih prodajnih mestih in pri internetni sklenitvi avtomobilskega zavarovanja. Akcija ne velja na nekaterih prodajnih mestih, ki sklepajo zavarovanja s posebnimi akcijskimi ugodnostmi ali po posebnih pogojih in ceniku.