VINJETA

Če ste med 1. 12. 2016 in 15. 2. 2017 kupili letno vinjeto na Petrolu, potem lahko ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja na Zavarovalnici Triglav do 30. 11. 2017, prejmete ugodnost brezplačnega goriva in 70 % popusta na pranje vozila. Ugodnosti je moč unovčiti na Petrol bencinskih servisih do 31. 12. 2017.

 

Ob nakupu vinjete (letna vinjeta cestninskega razreda 2A ali 2B) na bencinskem servisu Petrol med 1. 12. 2016 in 15. 2. 2017 ste izpolnili prvi pogoj za pridobitev ugodnosti brezplačnega goriva. Tega so vam zapisali na vašo Petrol klub kartico (kartico zvestobe, plačilno kartico ali KGZS kartico). Če Petrol klub kartice nimate, so vam na Petrolu izpolnjen pogoj zapisali na posebno akcijsko kartico.

 

Ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja pri Zavarovalnici Triglav (premija na polici vsaj 200 EUR), in sicer v času med 1. 12. 2016 in 30. 11. 2017 boste na kartico prejeli zapisan še drugi pogoj. Pomembno je, da sta oba pogoja zapisana na isto kartico, saj iz tega izhaja tudi zapis ugodnosti.

 

Po izpolnitvi obeh pogojev – nakupa vinjete in sklenitvi avtomobilskega zavarovanja - boste upravičeni do ugodnosti – za 15 EUR (za obnovo zavarovanja) oz. 30 EUR (za novo zavarovanje) brezplačnega goriva na Petrolu. Poleg ugodnosti brezplačnega goriva boste na kartico prejeli tudi zapis za 70 % popusta za eno pranje avtomobila v avtomatski avtopralnici na enem od Petrol bencinskih servisov, ki ima možnost avtopranja.

 

Vinjeta - Petrol

Dobroimetje za gorivo

Novo zavarovanje

30 €

Obnova zavarovanja

15 €

 

Akcija velja za fizične osebe (ne za podjetnike), za zavarovalne police, na katerih je sklenjeno vsaj zavarovanje avtomobilske odgovornosti in je premija zavarovanja na polici vsaj 200 EUR. Velja za osebna vozila in avtodome (PS01 in PS 05, podskupina 6).

 

Akcija velja samo za letne vinjete cestninskega razreda 2A ali 2B, kupljene na Petrol bencinskih servisih v Republiki Sloveniji. Ugodnost točenja brezplačnega goriva in pranja vozila s posebnim akcijskim popustom bo iz te akcije mogoče izkoristiti do 31. 12. 2017. Ugodnosti ni mogoče zamenjati za gotovino. Za zapis vsakega izpolnjenega pogoja na kartico si Zavarovalnica Triglav in Petrol pridružujeta pravico 3 delovnih dni. Zapis ugodnosti za prejem brezplačnega goriva po izpolnjenih in zapisanih obeh pogojih bo na kartico izveden naslednji delovni dan. Naknadnega zapisa pogojev na kartico ni mogoče izvesti. Zapis izpolnjenega pogoja na Petrol Klub American Express kartico ni mogoč. Reklamacije rešuje klicni center Petrola – telefonska številka 080 22 66. Rok za rešitev reklamacije je 7 dni. Akcija poteka na Petrolovih bencinskih v RS, na sklepalnih mestih Zavarovalnice Triglav, d.d., na njenih pogodbenih prodajnih mestih in pri internetni sklenitvi avtomobilskega zavarovanja. Akcija ne velja na nekaterih prodajnih mestih, ki sklepajo zavarovanja s posebnimi akcijskimi ugodnostmi ali po posebnih pogojih in ceniku.

 

Slika Petrol klub kartice z označeno številko kartice:

 

Slika akcijske kartice z označeno številko kartice: