Sklenitev zavarovanja preko spleta

Izberite želeno zavarovanje, vnesite podatke in varno plačajte.

Plačilo lahko opravite s kreditno kartico (Mastercard, Visa), plačilno kartico (Activa Maestro), spletnima bankama Abanet in NLB Klik, s QL plačilom Banke Koper ter Moneto, če boste zavarovalno premijo plačali takoj ob sklenitvi zavarovanja.
 

 
 
Izberite kategorijo:
Obnova avtomobilskega zavarovanja
 
V nekaj korakih lahko obnovite zavarovalno polico za vaše osebno vozilo, ki ste ga imeli zavarovanega pri Zavarovalnici Triglav.
 
 
Novo avtomobilsko zavarovanje
 
Preko spleta lahko sklenete zavarovanje avtomobilske odgovornosti - AO, zavarovanje voznika za škodo zaradi telesnih poškodb - AO+, avtomobilsko asistenco, avtomobilsko in pravno zaščito in nezgodno zavarovanje voznika in potnikov.
 
 
Turistično zavarovanje
 
Tudi pri skrbno načrtovanih potovanjih ali pa na kratkih izletih v tujino se vam lahko zgodi kaj nepredvidenega, nezgoda ali bolezen. Vključuje 24-urno zdravstveno asistenco.
 
 
Zdravstveno zavarovanje za tujino
 
Zavarovanje za daljše bivanje v tujini, npr. delo ali študij v tujini, daljši dopust. Vključuje 24-urno zdravstveno asistenco s celovito zaščito ob bolezni ali nezgodi.
 
 
Dopolnilno zdravstveno zavarovanje
 
V okviru skupine Triglav smo posebej za vas pripravili ugodno ponudbo za dopolnilno zdravstveno zavarovanje - ZZ11.
 
 
Naložbeno življenjsko zavarovanje i.fleks
 
Zavarovanje i.fleks je kombinacija investiranja v sklade, življenjskega zavarovanja in dodatnih zavarovanj, ki jih po želji lahko priključite osnovnemu zavarovanju. Oseba, ki sklene zavarovanje (zavarovalec) je hkrati tudi zavarovana oseba.
 
 
Življenjsko zavarovanje za primer smrti i.življenje
 
Osebno zavarovanje za primer smrti je namenjeno fizičnim osebam kot skleniteljem. Življenjsko zavarovanje za primer smrti i.življenje je zavarovanje za primer smrti brez izplačila ob poteku zavarovanja, zato vam ponujamo visoke zavarovalne vsote ob dostopnih premijah.
 
 
Prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje i.pdpz
 
S pristopom v individualno Prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje (PDPZ) zavarovanec varčuje za pridobitev dodatne starostne pokojnine.
 
 
Zavarovanje zlorabe plačilnih kartic
 
Plačevanje s karticami je vse bolj razširjeno. Niti ne predstavljamo si več, da bi večji nakup blaga ali storitve plačali z gotovino. Z uporabo kartic smo izpostavljeni nevarnosti kraje in zlorabe kartice.
 
 
Zavarovanje športnih aktivnosti
 
Za vse aktivne, športnike in rekreativce, smo pri Zavarovalnici Triglav razvili zavarovanje športnih aktivnosti, ki je namenjeno fizičnim osebam - posameznikom.
 
 
Zavarovanje pohodnikov in planincev
 
Zavarovanje je namenjeno fizičnim osebam in vključuje zavarovanje odgovornosti in nezgodno zavarovanje pohodnika/planinca.
 
 
Zavarovanje koles in kolesarjev
 
Ker želimo, da je kolesarjenje povezano le s prijetnimi doživetji, smo razvili storitev Triglav kolesar. Namenjeno je fizičnim osebam - posameznikom, lastnikom in uporabnikom koles, ki jih po zakonu ni potrebno registrirati.
 
 
Zelena karta
 
Priskrbite si zeleno karto za vaše vozilo, če imate avtomobilsko zavarovanje sklenjeno pri Zavarovalnici Triglav in zelene karte še nimate.
 
 
Zavarovanje psov
 
Psi so pogosto člani družine tako kot ljudje, zato ne pozabite skleniti zavarovanja za vašega psa. To je enostavna rešitev v primeru neljubih dogodkov in stroškov, povezanih z njimi.