Center za pomoč uporabnikom

Avtomobilska zavarovanja

Pokojninsko zavarovanje

Vlom

Požar

Prijava škode

Asistenca

FLEKS


Investicijski skladi

Zadnji odgovori Slovar zavarovalniških izrazov
Stran 10 od 10
Kdaj se bo akcija izvajala?
Akcija zbiranja ugodnosti iz opravljenega brezplačnega preventivnega pregleda vozila in nakupa izdelkov bo potekala v času od 1. 10. do 30. 11. 2014, ugodnosti iz akcije pa boste pri Zavarovalnici Tri
Kdaj in kje se bodo opravljali brezplačni preventivni pregledi vozil?
Točen časovni razpored po posameznih krajih in bencinskih servisih bo v času trajanja akcije objavljen na spletnih straneh triglav.si in petrol.si.
Kateri izdelki za vzdrževanje in nego vozila so vključeni v akcijo pridobivanja popusta?
Izdelki, ki vam ob nakupu prinesejo ugodnosti so: hladilne tekočine, sredstva za nego avtomobila, zimske pnevmatike, svetlobna telesa, motorna olja, brisalci in avtomobilski akumulatorji. Izdelki vklj
Kakšni so pogoji za podelitev popusta?
Popust je namenjen fizičnim osebam, ki sklenejo avtomobilsko zavarovanje za osebno vozilo iz premijske skupine 01 (avtodomi so izključeni) z vsaj AO zavarovanjem, poleg tega pa imajo na polici vsaj 12
Kaj če opravim dva brezplačna preventivna pregleda (na enem ali dveh vozilih), ali lahko pri enem zavarovanju unovčim ugodnosti iz obeh pregledov?
Pri sklepanju zavarovanja se hkrati lahko uporabi le eno potrdilo iz naslova zbranih ugodnosti nakupov ter eno potrdilo opravljenega preventivnega pregleda vozila.
Kaj če nimam Petrol Klub kartice?
Če kartice še nimate, jo lahko preprosto brezplačno pridobite z izpolnitvijo pristopnice na blagajni najbližjega bencinskega servisa Petrol.
Kaj če imam zavarovanje za avto šele v mesecu januarju 2015?
Novo zavarovanje za avto lahko sklenete do 30 dni pred potekom starega, torej še v decembru, ko je ugodnosti mogoče unovčiti.
Kaj obsega brezplačni preventivni pregled vozila?
Preventivni pregled obsega pregled pnevmatik, brisalcev, svetlobnih teles, motornega olja in hladilne tekočine, hkrati pa tudi uporabni nasvet o varni namestitvi vašega sedeža, volana in vzglavnika.
Imam skoraj nov avto, zakaj bi torej opravil preventivni pregled vozila?
S prihajajočo zimo se bodo zagotovo spremenile tudi razmere na cesti, zato je dobro, da preverimo tekočine, pnevmatike, olje itd. Dodatno pa vam bomo svetovali o varni namestitvi vašega sedeža, volana
Do kdaj lahko unovčim popust pri zavarovanju?
Popust za sklenitev zavarovanja pridobljen v tej akciji lahko pri Zavarovalnici Triglav izkoristite vse do konca leta (31. 12. 2014).
Stran 10 od 10
Niste našli odgovora na vprašanje?
Zastavite vprašanje našim
strokovnjakom
Pošljite vprašanje
Pokličite nas