Pričenja se javno glasovanje za nagrado WEBSI 2013

20. 6. 2013
Za nagrado WEBSI se letos poteguje pet projektov Zavarovalnice triglav. Svoj glas lahko enemu ali več prijavljenim projektom podelite tudi vi in se tako uvrstite v nagradno žrebanje za vikend paket v Termah Olimia.
Zavarovalnica Triglav letos ponovno sodeluje na tekmovanju WEBSI – Spletni prvaki 2013, ki je namenjeno predstavitvi najboljših spletnih in mobilnih rešitev v Sloveniji ter podjetij in posameznikov, ki na tem področju izstopajo. Lani je osvojila prvo mesto in naslov Spletni prvak v kategoriji Be-za-be in Be-za-ce za prenovljeno spletno mesto triglav.si. Letos se za nagrade poteguje kar pet projektov Zavarovalnice Triglav:
  • kategorija Mobilne aplikacije: Triglav toča in mobilna spletna poslovalnica i.triglav;
  • kategorija Poslovne spletne strani: Letno poročilo Skupine Triglav 2012 in spletna poslovalnica i.triglav;
  • kategorija Družbeno odgovorni projekti: projekt Očistimo gore.
Izmed več kot sto prijavljenih projektov bo posebna poslovna in strokovna žirija, ki jo sestavlja 59 strokovnjakov s področja spletnega nastopa, marketinga, digitalnega komuniciranja in odnosov z javnostmi, izbrala zmagovalce v enajstih razpisanih kategorijah. Dodatno bodo podeljene nagrade za najboljšo uporabniško izkušnjo, najboljše uredništvo, najboljše oblikovanje ter za digitalno agencijo leta.

Novost letošnjega ocenjevanja je glasovanje javnosti, kjer lahko uporabniki, ki se vsakodnevno srečujejo s prijavljenimi projekti, oddajo svoj glas. Ocene, ki jih bodo ocenjevalci podali na spletni strani, bodo predstavljale del končne ocene. Dodatno bo na podlagi glasovanja javnosti podeljena še posebna nagrada zmagovalcu po izboru ljudstva. Svoj glas lahko enemu ali več prijavljenim projektom odda vsak uporabnik interneta, ki se z glasovanjem uvrsti tudi v nagradno žrebanje za vikend paket v Termah Olimia. Javno glasovanje bo potekalo do 25. junija 2013.

Za projekte Zavarovalnice Triglav lahko glasujete s klikom na spodnje povezave:
Deli povezavo na:
Share on Google+