Zavarovanje asistence za vodna plovila

Ponujamo vam dve različni možnosti asistenc, STANDARD ali COMFORT ASISTENCO - tako tudi na morju nikoli ne boste ostali brez pomoči. Asistenco za Zavarovalnico Triglav izvaja podjetje Sea Help.

 

 

 

 

 

 

 

Izbirate lahko med dvema vrstama asistenčnih storitev:

  • STANDARD asistenca - vleka plovila, dostava rezervnih delov, dostava goriva, pomoč pri zagonu motorja, pomoč pri reševanju lažje nasedlega plovila, pomoč v primeru zapletene vrvi v propeler, prevoz zavarovancev po morju in informacije o meteoroloških razmerah na območju plovbe.

    STANDARD zavarovanje asistence za plovila lahko sklenete le, če se pri Zavarovalnici Triglav hkrati dogovorite za obvezno zavarovanje vodnih plovil in/ali kasko zavarovanje vodnih plovil alikasko zavarovanje vodnih plovil PLUS;

 

  • COMFORT asistenca: poleg standardne asistence zagotavlja tudi dodatne storitve, kot so vleka plovila do namembnega kraja, prevoz zavarovancev do namembnega kraja, nastanitev v hotelu in brezplačno letno testiranje plinske napeljave v plovilu (gas check).

    COMFORT zavarovanje asistence za plovila lahko sklenete le, če se pri Zavarovalnici Triglav hkrati dogovorite za obvezno zavarovanje vodnih plovil in kasko zavarovanje vodnih plovil ali kasko zavarovanje vodnih plovil PLUS.

 

Zavarovalno kritje velja za asistenčne primere na področju Jadranskega morja na Hrvaškem, v Sloveniji in severni Italiji.

 

Asistenca za plovila se lahko sklene samo za plovila, ki se uporabljajo za šport in razvedrilo; zavarovanje asistence v času posameznega tekmovanja (regata) ali med dajanjem v najem proti plačilu ali v druge komercialne namene ni veljavno.

ŽELITE, DA VAM PRIPRAVIMO PONUDBO ZA ZAVAROVANJE?

Izpolnite vprašalnik (pdf) in nam ga pošljite na transportna.zavarovanja@triglav.si ali na naslov Zavarovalnica Triglav, d.d., Transportna zavarovanja, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana.

Podrobnejši pregled zavarovalnih kritij si lahko ogledate v prospektu in pogojih za Zavarovanje asistence za vodna plovila.