Popusti in ugodnosti pri zavarovanju vozila

Vsi popusti in ugodnosti pri sklenitvi avtomobilskih zavarovanj na enem mestu.

KAKO DO KAR 60 EUR BREZPLAČNEGA GORIVA?

Sklenite avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav in kupite letno vinjeto na Petrolu ter si pridobite do 30 EUR brezplačnega goriva. Vsi, ki ste ali boste postali odjemalci Petrol Elektrike, pa lahko v tej akciji pridobite še do 30 EUR brezplačnega goriva. Skupaj torej do 60 EUR brezplačnega goriva.

VEČ KOT LE AVTOMOBILSKO ZAVAROVANJE V AKCIJI SPROSTI ČAS

Ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja v času med 1. 3. 2017 in 28. 2. 2018 lahko v akciji Sprosti čas ugodno sklenete tudi zavarovanje prtljage, zavarovanje odgovornosti in aistence za kolesarje ter zavarovanje rehabilitacije po prometni nesreči. Ob sklenitvi vsaj enega akcijskega zavarovanja vam podarimo še kupon za ugodnejšo sklenitev letnega turističnega zavarovanja.

Z MOBILNO APLIKACIJO DRAJV DO 25 % DODATNEGA POPUSTA PRI AVTOMOBILSKEM ZAVAROVANJU

Z brezplačno mobilno aplikacijo DRAJV lahko sedaj pri avtomobilskem zavarovanju dodatno prihranite kar do 25 %, dokažete, da obvladate varno vožnjo in hkrati postanete še boljši voznik.

Triglav komplet

Triglav komplet je bonitetni program Zavarovalnice Triglav, je prvi in edini na slovenskem tržišču, ki na enostaven in pregleden način nagrajuje zvestobo zavarovancev. V Triglav komplet združite svoja zavarovanja in zavarovanja svojih družinskih članov ter ožjih sorodnikov. Vključite lahko premoženjska, življenjska in zdravstvena zavarovanja.
Več boste zavarovali, več boste privarčevali. Nova zavarovanja bomo nagradili z dvojnim popustom.

Več informacij.

Znižanje doplačila za mlade voznike

Mladi vozniki, ki boste v AMZS centru varne vožnje na Vranskem, na posebej razpisanih terminih Zavarovalnice Triglav, poleg Programa dodatnega usposabljanja za voznika začetnika, opravili tudi Delavnico Triglav mladi, boste upravičeni do znižanja doplačila za povečano nevarnost voznik z manj kot tremi leti vozniških izkušenj. Mladi vozniki, ki poleg Delavnice Triglav mladi uporabljajo tudi aplikacijo DRAJV, so lahko popolnoma oproščeni doplačila.

PETROL IN ZAVAROVALNICA TRIGLAV SKUPAJ V AKCIJI

Če ste med 1. 12. 2016 in 15. 2. 2017 kupili letno vinjeto na Petrolu, potem lahko ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja na Zavarovalnici Triglav do 30. 11. 2017, prejmete ugodnost brezplačenega goriva in 70 % popusta na pranje vozila. Ugodnosti je moč unovčiti na Petrol bencinskih servisih do 31. 12. 2017.

Do 17 % popust na pakete avtomobilskih zavarovanj

S paketi avtomobilskih zavarovanj bo vsak lahko dobil zavarovalno polico po svoji meri. Poleg tega vam sklenitev avtomobilskega zavarovanja v paketu lahko prihrani do 17 %.

55 % BONUS - NOVOST

Do 55 % bonus pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti, zavarovanju voznika za škodo zaradi telesnih poškodb.

ODKUP POSLEDIC PRVE ŠKODE - NOVOST

Možnost odkupa posledic prve škode pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti in zavarovanju voznika zaradi telesnih poškodb.

Do 15 % popust za izkušene voznike

Z lestvico popustov na starost voznika boste izkušeni vozniki lahko prihranili do 15 % pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti, zavarovanju voznika za škodo zaradi telesnih poškodb ter zavarovanju splošnega avtomobilskega kaska. Popust velja za osebne avtomobile v lasti fizičnih oseb.

10 % popust za mlade družine

Popust za mlade družine v višini 10 % na premijo za zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) in zavarovanje voznika za škodo zaradi telesnih poškodb (AO plus) priznamo zavarovancem oziroma uporabnikom (finančni leasing), ki imate ob sklenitvi ali obnovi zavarovanja otroka, ki še ni dopolnil 7 let. Popust velja za osebne avtomobile v lasti ali uporabi fizičnih oseb.

E-prijava kasko škode na www.triglav.si

Škodo iz naslova avtomobilskega kaska lahko prijavite tudi preko spletne strani in si tako prihranite nepotrebno pot.

Razširitev kritja za točenje napačnega goriva pri asistenci Comfort

Storitve asistence Comfort smo razširili tudi za primer, ko bo potrebno odpraviti posledice točenja napačnega goriva.

Do 5 % stalnostni popust

Do 5 % popusta na avtomobilska zavarovanja ste deležni vsi, ki imate pri Zavarovalnici Triglav že več let zaporedoma sklenjeno zavarovanje vozila.

2 % popust v primeru enega uporabnika - voznika

Če osebni avtomobil stalno uporablja le en uporabnik - voznik, vam priznamo 2 % popust na zavarovanje splošnega avtomobilskega kaska.

4 % popust v primeru opravljenega tečaja varne vožnje

Če osebni avtomobil stalno uporablja en uporabnik – voznik z opravljenim tečajem varne vožnje, vam priznamo 4 % popust na zavarovanje splošnega avtomobilskega kaska.

5 % popust, če letno prevozite manj kot 10.000 km

Če z vašim osebnim avtomobilom letno prevozite manj kot 10.000 km, vas nagradimo s 5 % popustom na zavarovanje splošnega avtomobilskega kaska. Popust se obračunava na podlagi podatka o dejanskem številu prevoženih kilometrov v preteklem zavarovalnem letu.

Do 20 % popust na starost vozila

Glede na starost osebnega avtomobila, vam priznamo popust na zavarovanje splošnega avtomobilskega kaska in kombinaciji B (naravne in elementarne nesreče) ter K (kraja).

20 % popust v primeru vgrajene atestirane alarmne naprave

Če imate v osebnem avtomobilu vgrajeno atestirano alarmno napravo, vam priznamo 20 % popust na zavarovanje delnega avtomobilskega kaska po kombinaciji K - kraja.

Za več informacij povprašajte pri vašem svetovalcu!