Do 30 EUR cenejše letno zavarovanje potovanj v tujino

Akcija je s 14. 12. 2019 zaključena.

Če ste v okviru akcije od 1. 3. 2019 do 14. 12. 2019 pri sklenitvi avtomobilskih zavarovanj dodatno sklenili vsaj eno akcijsko zavarovanje:

  • prtljage,
  • odgovornosti in asistence za kolesarje,
  • rehabilitacije po prometni nesreči,


ste prejeli kupon s popustom za ugodnejšo sklenitev letnega zavarovanja potovanj v tujino. Kupon s popustom lahko izkoristite do datuma, ki je naveden na kuponu.

Kupon za sklenitev ugodnejšega letnega zavarovanja potovanj v tujino se izda osebi, ki je na zavarovalni polici navedena v vlogi zavarovalca. Kupon za popust se lahko uporabi le pri sklenitvi letnega zavarovanja potovanj v tujino. Kupona ni mogoče unovčiti na nekaterih pogodbenih prodanih mestih (turističnih agencijah, bankah ipd.). Popust velja samo v prvem letu sklenjenega zavarovanja. Popust se na računu obračuna kot prvi. Kupon je prenosljiv. Kupona ni mogoče zamenjati za gotovino. Ob sklenitvi zavarovanja se lahko uveljavi le en kupon za popust, ki ga je potrebno izročiti predstavniku Zavarovalnice Triglav, d.d. Kupon za letno zavarovanje potovanj v tujino je mogoče unovčiti tudi pri sklenitvi zavarovanja preko interneta. Ugodnosti iz kupona se izključujejo z ostalimi prodajnimi akcijami. Akcija ne velja na nekaterih prodajnih mestih, ki sklepajo zavarovanja s posebnimi akcijskimi ugodnostmi ter po posebnih pogojih in ceniku ter na turističnih agencijah in bankah.

Zavarovanje potovanj v tujino

Če večkrat potujete v tujino, ne pozabite na sklenitev letnega zavarovanja potovanj v tujino – pri plačilu premije pa izkoristite popust, ki ste ga prejeli v akciji Sprosti čas.
Več

5 razlogov za sklenitev letnega zavarovanja potovanj v tujino

1 Za varen korak v tujino
2 Do 30 EUR ugodneje v času akcije Sprosti čas
3 Kritje za vso družino, za celo leto
4 Ker vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini
5 Ker vključuje zavarovanje odgovornosti

Pogosta vprašanja

Ali je pridobljeni kupon za popust prenosljiv?

Da, kupon za popust je prenosljiv.

Ali lahko kupon za popust izkoristim tudi pri sklenitvi letnega zavarovanja potovanj v tujino preko spleta?

Da.

Ali lahko uporabim kupon za popust tudi pri sklenitvi letnega zavarovanja potovanj v tujino za celo družino?

Kupon za popust lahko unovčite pri sklenitvi letnega zavarovanja potovanj v tujino, tako individualnega kot družinskega, za vse pakete.

V kolikšnem času je potrebno unovčiti kupon za popust?

Kupon za popust pri sklenitvi letnega zavarovanja potovanj v tujino lahko unovčite 1 leto od datuma njegove izdaje.