Mobilni cenilni enoti v Komendi in Žalcu

 

V Zavarovalnici Triglav bomo po neurju s točo, ki je povzročilo večjo škodo na območju Kamnika, Komende in Žalca, s postavitvijo mobilnih cenilnih enot zagotovili dodatne prostore za ogled in cenitev poškodb na osebnih vozilih. Mobilni cenilni enoti, ki bosta z delom pričeli v ponedeljek, 16. 8. 2021, bosta postavljeni ob hipodromu v Komendi (na Glavarjevi cesti 98 v Komendi) in na parkirišču pri Hotelu Žalec (na Mestnem trgu 2 v Žalcu).

 

Stranke, ki so škodo v preteklih dneh že prijavile, bodo k obisku mobilne cenilne enote po telefonu povabili predstavniki zavarovalnice.

 

Zavarovance, ki škod še niso uspeli prijaviti, pa spodbujamo k prijavi škode na daljavo. Škodo lahko prijavite:

 

Ob prijavi škode upoštevajte naslednje korake:

  • Pred prijavo preverite kritja na svojih zavarovalnih policah.
  • Če je varno in mogoče, posnemite nekaj fotografij, ki naj čim natančneje prikazujejo škodo. Če je le mogoče, shranite poškodovane predmete, dokler se s predstavnikom zavarovalnice ne dogovorite o nadaljnjem poteku reševanja škodnega zahtevka.
  • Pri oddaji prijave poškodovane stvari čim natančneje navedite, priložite morebitne fotografije ter pripišite tudi telefonsko številko in številko transakcijskega računa, kamor lahko zavarovalnica nakaže zavarovalnino.
start portlet menu bar

Prijava škode na vozilu zaradi toče | Triglav.si

Display portlet menu
end portlet menu bar

Predprijava škode na vozilu zaradi toče

Če vam je toča poškodovala vozilo, izpolnite spodnji obrazec. Poklicali vas bomo in se dogovorili za kraj in čas ogleda vašega poškodovanega vozila.


* Polje je obvezno.
Z nadaljevanjem postopka prijave jamčite za resničnost podatkov, ki jih boste navedli, in dovoljujete zavarovalnici, da jih obdeluje za potrebe reševanja škodnega primera v skladu z Zakonom o zavarovalništvu in drugimi predpisi na področju varstva osebnih podatkov.