Prijava

Za vstop v i.triglav se prijavite s svojim elektronskim naslovom in geslom. Elektronski naslov je hkrati vaše uporabniško ime.

Novi uporabniki

Še nimate uporabniškega imena? Nov uporabniški račun lahko ustvarite hitro in preprosto tako, da kliknete spodnjo povezavo.

DOBRODOŠLI V SPLETNI POSLOVALNICI i.triglav

Spletna poslovalnica i.triglav je sodobna in preprosta pot do zavarovalnice. Prek spleta vam zagotavljamo informacije in storitve, za katere je bil doslej potreben obisk poslovalnice ali zavarovalnega zastopnika.Spletna poslovalnica i.triglav je namenjena fizičnim osebam.

V spletni poslovalnici i.triglav lahko pregledujete svoje zavarovalne police, stanje in strukturo privarčevanih sredstev plačila, izplačila in škode. Z informativnimi izračuni lahko preverite pričakovani prihodnji donos svojega portfelja zavarovanj. Na enem mestu smo za vas zbrali tudi obrazce in vloge, povezane z vašim zavarovanjem, ki jih v nekaterih primerih lahko oddate kar v elektronski obliki.

Poleg naštetega ponuja spletna poslovalnica i.triglav tudi številne druge prednosti, saj jo nenehno dopolnjujemo in izpopolnjujemo.

Predstavitev uporabe >

Navodila za lažje razumevanje delovanja
spletne poslovalnice i.triglav.

Pogosta vprašanja >

Odgovori na najpogostejša
vprašanja uporabnikov

Kontakt >

Imate težave pri uporabi?
Obrnite se na nas.